Simona Gherghe a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu vrea sa se gandeasca la nunta Simona Gherghe traieste de ceva timp o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Sandulescu, dar se pare ca nu se grabeste sa faca nunta. Motivul a fost dezvaluit chiar de ea. Invitata in emisiunea colegei sale Florentina Fantanaru, Simona Gherghe a marturisit ca nici macar nu vrea sa se gandeasca deocamdata la nunta, pentru ca nu este pregatita sa faca acest pas. "Ma streseaza ideea de a organiza o nunta. Mi se pare teribil sa chemi 300 de oameni la un eveniment. Nu vreau sa imi supun mintea la un asemenea stres. Momentan nu sunt pregatita", a spus Simona la Antena Stars. Simona Gherghe are 38 de ani si are o relatie de mai bine de doi ani cu Razvan Sandulescu, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Mariah Carey - Prima aparitie pe covorul rosu dupa anuntul logodnei Mariah Carey s-a logodit saptamana trecuta cu miliardarul James Packer, iar acum cuplul si-a facut prima aparitie oficiala pe covorul rosu dupa fericitul eveniment. Cei doi au participat impreuna la o gala din Los Angeles, iar sentimentele dintre ei au fost mai mult decat evidente. Mariah si James s-au tinut de mana, si-au zambit si au parut extrem de fericiti. Surse din anturajul lor au declarat ca sunt suflete-pereche si nu nu pot sta despartiti prea multa vreme. Mariah a ales o rochie neagra, lunga, care i-a avantajat silueta, insa toate privirile s-au oprit asupra fabulosului inel de logodna primit. Bijuteria are un diamant de 35 de carate si valoreaza aproximativ 7 milioane de dolari, o adevarata avere. Inelul a fost creat de bijutierul Wilfredo Rosado care a marturisit ca James si-a dorit sa iasa ceva rar si foarte frumos din diamantul pe care l-a ales. Timp de 2 saptamani, bijutierul a lucrat cate 12 ore pe zi pentru a-si desavarsi creatia, scrie Viva.

Gestul emotionant facut de Costel Busuioc pentru familia lui. A dat cu piciorul la 2.000.000 $ ca sa ramana alaturi de copiii lui Costel Busuioc, zidarul-tenor, care a facut furori in anul 2008, dupa ce a castigat un concurs de talente in Spania, intitulat "Hijos de Babel", fiind imediat poreclit "Pavarotti din Carpati" se bucura de un succes urias. Acesta se pregateste sa scoata al saselea CD, iar luna viitoare va pleca, timp de un an, intr-un turneu in SUA si Canada. Au trecut 8 ani de cand a fost mediatizat intens pentru succesul sau din Spania, insa oamenii inca il mai recunosc pe strada. "Lumea inca ma mai striga Pavarotti din Carpati (n.red.-Luciano Pavarotti) si ma deranjeaza. Eu sunt Costel. Pavarotti e un monstru sacru, e prea mult pentru mine. A cantat sute de repertorii, eu n-am cantat. M-am apucat la o varsta tarzie", ne-a spus Costel Busuioc, scrie Libertatea.

Alina Gorghiu s-a casatorit in secret La fel de discret cum si-au inceput relatia, tot asa si-au si oficializat-o. Click a aflat, in exclusivitate, ca Alina Gorghiu, presedintele PNL, s-ar fi casatorit recent, in secret, cu iubitul ei, Lucian Isar. Tace si face! Alina Gorghiu (38 de ani) a devenit recent sotia lui Lucian Isar. Cel putin asa au povestit pentru Click! apropiatii unuia dintre cele mai discrete cupluri din politica. "Alina si Lucian si-au dorit sa faca acest pas important pentru viata lor in mare discretie. La cununia civila au participat doar apropiatii", ne-au dezvaluit surse din anturajul cuplului. Presedintele PNL si-a oficializat astfel relatia pe care o are de aproape trei ani cu economistul Lucian Isar (39 de ani), fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta.

Artista cu cele mai mari castiguri peste hotare evita investitiile. Adevarata avere a Innei Inna a cantat in toate colturile lumii, este diva in pana si in America de Sud, presteaza in tara pe onorarii foarte mari si a adunat o avere frumusica, in ultimii ani. Cu toate aceasta, bruneta nu face parada cu proprietatile sale sau cu masini de lux. Nici nu ar avea cum, dat fiind faptul ca aceasta a preferat sa investeasca intr-un singur imobil, ce-i drept o vila de lux, destul de incapatoare, intr-o zona selecta din capitala, in care locuieste impreuna cu mama si bunica sa, atunci cand se afla in tara, ea fiind mai tot timpul plecata peste hotare. Cum Inna calatoreste foarte mult si petrece destul timp in Mexic, ea a avut posibilitatea sa-si cumpere casa peste hotare. Artista a refuzat si prefera sa stea la hotel sau in diverse proprietati puse la dispozitie de organizatorii concertelor pe care le sustine. O mare parte din banii castigati, vedeta ii cheltuieste pe vacantele in tarile calde, alaturi de mama sa, scrie Libertatea.