Adevaruri dureroase. Fostul sot al Danei Savuica explica de ce nu si-au mai vorbit de la divort incoace. S-au iubit intens si au format unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizz-ul autohton. Dupa o relatie de 25 de ani insa, cei doi au decis ca este mai bine ca drumurile lor sa se desparta. Astfel ca, in luna decembrie, Dana Savuica si Razvan Stanciu au divortat, la notar, pe cale amiabila. In ciuda acestui fapt nu au ramas prieteni. Asta pentru ca, fostul sot al vedetei considera ca, momentan, pana cand "ranile se vor inchide", nu-i cazul, scrie Libertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

La 50 de ani, Cindy Crawford se retrage din modelling. Peste cateva saptamani, Cindy Crawford, unul dintre supermodelele anilor 90, va implini 50 de ani, moment in care isi va incheia cariera in modelling. Cindy a facut anuntul in cadrul unui interviu pentru Hemisphere Magazine in care vorbeste despre autobiografia ei, "Becoming". "Sunt sigura ca voi mai face fotografii in urmatorii 10 ani, insa nu in calitate de model". Am lucrat cu toti acestia fotografi incredibili. De ce as mai avea nevoie in plus? Nu pot continua sa ma reinventez. Nu vreau sa continui sa dovedesc ceva", scrie VIVA.ro.

Charlie Sheen s-a vindecat de HIV cu un leac stravechi? Cine ar fi crezut ca laptele produs de caprele care sufera de artrita are niste proprietati miraculoase in lupta impotriva celor mai periculoase maladii din lume? Si, mai mult decat atat, Sheen a scapat de virusul din sange cu acest tratament contestat. "Am salvat tari intregi de oameni de HIV cu lapte de capre bolnave de artrita. Printre pacientii mei s-a numarat si Charlie Sheen, care m-a cautat dupa ce a fost diagnosticat cu HIV, in 2011", a declarat ieri in timpul unui show de televiziune doctorul Samir Chachoua. "Mi-am injectat in organism virusul pe care il avea Sheen si apoi m-am tratat singur. Asa l-am convins pe actor sa inceapa, in paralel cu tratamentul medicamentos, cura cu lapte de capra", a declarat Chachoua, potrivit Click.ro.

Imagine emotionanta. Relatia dintre un lautar si un tenor, tata si fiu, este o lectie de viata. Ajuns la aproape 30 de ani, absolvent de Conservator, solist consacrat, cu multe premii luate la festivaluri muzicale si aproape insurat, tenorul Alexandru Constantin Stefan ramane tot "baiatul lui tata" in ochii parintelui sau. Alexandru, fiul lui Nicu Gigantu (63 ani) si-a dat seama ca inca mai are de invatat de la tatal sau, in cee ace priveste eleganta vestimentara, dovada instantaneul alaturat, scrie Libertatea.

Catherine Zeta-Jones, declaratii despre casnicia cu Michael Douglas. Intr-un interviu acordat recent publicatiei Good Housekeeping, actrita a vorbit despre casnicia cu Michael Douglas, aniversarea a 15 ani de casatorie, dar si momentele dificile prin care au trecut de-a lungul anilor. "Am fost doar noi doi, la unul dintre restaurantele noastre preferate razand ca nu ne-am omorat inca - si ca inca suntem in viata. 15 ani reprezinta o lunga perioada de timp.", a povestit actrita, citeaza Elle.ro.