Mihaela Radulescu face curat aproape dezbracata. Cum o vede iubitul ei prin casa. Mihaela Radulescu este una dintre vedetele care nu-si arata varsta si care face tot posibilul sa gaseasca lucuri pozitive in tot ceea ce face. La cei 46 de ani, vedeta are un corp de pustoaica si isi indeamna amicele virtuale sa se imbrace sexy, chiar daca doar fac curat prin casa. Pentru asta, Mihaela s-a dat exemplu pe ea insasi, povestind ca obisnuieste sa dea cu aspiratorul imbracata in ciorapi cu port-jartier, pentru a se simti atragatoare. "Am vazut destule femei acrite la viata mea, care faceau curat sau mancare de parca ispaseau o sentinta. De cand ma stiu, am transformat treaba asta in ceva mult mai amuzant si mai productiv - ascult muzica mea, ma imbrac cum stiu ca-mi sta bine, deci nu in cele mai proaste si lalai haine, ii dau sarcini si lui Ayan si facem casa luna fara sa ni se para ca am pierdut vremea sau ca a fost o treaba enervanta. Dimpotriva... Cand se intampla sa fac curat in casa barbatului, fara copil, e posibil sa dati peste mine in ciorapi cu port-jartier si un tricou mai lung sau... orice ma duce departe de imaginea femeii in capot (mai nou, e in trening:))... Am verificat, suntem la fel de seducatoare si cu aspiratorul in mana, iar daca mai avem si umor si chef de viata, se face curatenie nu doar in casa, ci si in sufllete...", a scris Mihaela Radulecu, pe o retea de socializare, unde a publicat doua poze... mai cuminti, in care tine aspiratorul in brate, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dan Balan isi pregateste revenirea in topuri cu doi muzicieni celebri. Va mai aduceti aminte de moldovenii de la O-Zone? Cei trei baieti au lansat piesa "Dragostea din tei" si au dat lovitura in toata lumea. Pana s-au despartit si au luat-o pe drumuri separate. Dan Balan a avut succes in cariera solo si are planuri mari in continuare. Dupa ce anul trecut, pe 14 octombrie, Dan Balan a lansat un videoclip la piesa "Funny Love", acum s-ar parea ca lucreaza cu echipa de la Kazibo Music. Solistul, Ovidiu Baciu si Alex Pelin au postat fotografii din studioul de inregistrare semn ca ar colabora la niste piese. Cariera solo a solistului a inceput din 2007, cand Dan Balan a lansat proiectul Crazy Loop pentru care a filmat cateva videoclipuri. In acelasi an, in decembrie, Balan lanseaza albumul "The Power of Shower". In primavara anului 2008 a fost lansat cel de-al doilea single de pe acest album piesa "Johanna, shut up!", de altfel si ultima piesa lansata oficial sub pseudonimul Crazy Loop. Pentru ambele single-uri, au fost filmate la Los Angeles videoclipuri de regizorul american Marc Klasfeld care a lucrat pe parcursul timpului cu artisti precum Bon Jovi, Backstreet Boys, Jay Z, N'Sync, Enrique Iglesias si altii, anuntaClick.

Prima poza de la nunta lui Gheorghe Zamfir! Pe 31 ianuarie a.c., in impozanta sa vila din Cobia, judetul Dambovita, Gheorghe Zamfir, cel ce a vrajit intreg mapamondul cu talentul sau, a petrecut cu prietenii la nunta sa cu frumoasa solista de muzica populara Nicoleta Beca. A fost o petrecere intima, in care mirii au venit imbracati in costume cu motive populare, la fel si multi invitati, din randul carora a facut parte actuala managera a artistului, Oana, fosta sotie a Nicolae Voiculet, de asemenea interpret la nai. "Ecuatia a inceput acum 9 ani cand casa nu era construita. S-a lucrat la fundatie caramida cu caramida. Fiecare la locul ei, in forma ei, la timpul ei. S-au mai intarziat lucrarile, s-a mai gresit. Lent, dar sigur, s-a construit o casa pe pamant si una in ceruri, dupa cerintele Creatorului, cu cat mai multe necunoscute si cat mai putine goluri. Maestrul Gheorghe Zamfir care a cucerit intreaga planeta prin sunet si Nicoleta Beca, actuala Zamfir, care la 31 de ani este singurul doctor in sociologia muzicii din tara recunosc aceleasi note si vibreaza la unison. Iubirea prin sunet", este mesajul scris intr-un mod inconfundabil de Gheorghe Zamfir despre el si sotia sa si facut public prin intermediul impresarei, informeazaLibertatea.

La 50 de ani, Cindy Crawford se retrage din modelling. Peste cateva saptamani, Cindy Crawford, unul dintre supermodelele anilor 90, va implini 50 de ani, moment in care isi va incheia cariera in modelling. Cindy a facut anuntul in cadrul unui interviu pentru Hemisphere Magazine in care vorbeste despre autobiografia ei, "Becoming". "Sunt sigura ca voi mai face fotografii in urmatorii 10 ani, insa nu in calitate de model" Am lucrat cu toti acestia fotografi incredibili. De ce as mai avea nevoie in plus? Nu pot continua sa ma reinventez. Nu vreau sa continui sa dovedesc ceva". Recent, Cindy Crawford a pozat alaturi de Naomi Campbell si Claudia Schiffer pentru campania Balmain primavara-vara 2016, iar aceasta ar putea fi ultima ei participare importanta intr-o campanie. Cindy si-a asigurat insa continuitatea datorita celor doi copii ai ei, Kaia si Presley Gerber, ambii fotomodele. Despre Kaia, Cindy spune ca are pielea, picioarele si parul sau si ca este din ce in ce mai frumoasa. Adolescenta a semnat deja un contract cu agentia IMG si a realizat mai multe pictoriale, scrieViva.ro.

Bianca Rus, decolteu ametitor fara sutien: "Frumosi sani". Bianca Rus a reusit sa slabeasca foarte mult in ultima perioada si este foarte mandra de rezultat. Si pentru ca are mai multa incredere in ea, nu s-a sfiit sa renunte la sutien si pozeze intr-o ipostaza sexy. Cunoscuta pentru machiajul strident pe care si-l aplica zilnic si pentru stilul vestimentar excentric, Bianca Rus le-a oferit fanilor ei o imagine extrem de sexy. Ea si-a facut un selfie purtand un sacou alb, foarte decoltat, fara a avea sutien pe dedesubt. Asa cum era de asteptat, fanii ei au fost directi si au spus exact ce le-a trecut prin cap: "Frumosi sani", "Chiar ai slabit", au spus ei imediat, anuntaLibertatea.