Adevarul a iesit la iveala! Ce manevre a facut Antonia sa-l divorteze pe Alex Velea! Antonia si Ana, fosta sotie a lui Velea s-au cunoscut prin intermediul unor cunostinte comune si, la putin timp, au devenit prietene bune. Isi beau de multe ori cafeaua impreuna, asta pana cand cele doua femei au ajuns sa-si dispute acelasi barbat. Avea o casnicie relativ fericita alaturi de Alex Velea si probabil, nici prin cap nu i-a trecut, in momentul in care a primit-o in casa sa pe Antonia, ca aceasta ii va lua barbatul. Ei bine, aceasta este telenovela incheiata cu un final mai putin fericit pentru ea, a carei protagonista a fost Ana, fosta sotie a lui Alex Velea. De buna credinta, frumoasa mulatra a indragit-o imediat pe Antonia, atunci cand aceasta i-a fost prezentata de o cunostinta comuna. Cele doua femei chiar s-au intalnit si si-au savurat linistite cafeluta, pana cand Ana a aflat ca buna sa prietena se vede pe ascuns cu sotul sau, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu, fara sutien! Fanii au fost oripilati! Loredana Chivu si-a socat fanii de pe contul de socializare cu o imagine in care apare fara sutien. Multi dintre prietenii virtuali au criticat aparitia fostei asistente tv. Loredana Chivu a surprins cu ultima aparitie de pe contul de socializare. Tanara a renuntat la sutien, preferand sa isi acopere sanii doar cu mainile. Imaginea a creat o adevarata isterie in randul prietenilor virtuali care au inceput sa faca glume pe seama fostei asistente tv. "Ai grija sa nu le pierzi", "Amin", "Mai usor cu solarul ala, ca te-ai distrus", "Esti frumoasa si asa, dar da mainile de acolo", "Sa nu iti cada buzele", "Doamne fereste cum arata, sa nu iti cada", au fost comentariile fanilor, anuntaCancan.

Conflictul dintre fratii Dolanescu nu se mai termina! Dragos nu se da batut. Dragos Dolanescu este in proces cu fratele lui, Ionut Dolanescu, de aproape sapte ani. Cei doi tot nu au reusit sa ajunga la un consens in ceea ce priveste averea tatalui lor, regretatul artist Ion Dolanescu. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars, Dragos Dolanescu a vorbit despre nemultumirile sale in ceea ce priveste o hotarare luata de tribunal. "Acest proces dureaza de sapte ani de zile pentru ca unul dintre experti a intarziat foarte mult pana sa dea expertiza, trei ani si jumatate. Acum, acelasi expert este pus sa evalueze. Sper ca a fost o greseala. Valorile caselor au scazut mult din 2009. El deja si-a dat cu parerea o data si nu e normal sa fie pus tot el. Mi se pare strigator la cer ca revenim la acelasi proces de 7 ani... Voi refuza expertul ales de tribunal pentru reevaluarea averii tatalui meu. Sper sa se faca o justitie dreapta", a afirmat Dragos Dolanescu, informeazaLibertatea.

Cum arata o zi petrecuta in mijlocul familiei lui Smiley. Am petrecut o zi cu numeroasa familie a lui Smiley. Nu doar cu parintii si fratele, ci si cu familia formata din cei peste 30 de artisti HaHaHa Production. Intelegi cine este un om stand de vorba cu apropiatii sai, dar in ziua respectiva insusi domnu' Smiley (cum il mai alinta lumea), care nu are timp niciodata, a vorbit mai mult decat de obicei. Chiar si despre dragostea ce se lasa atat de asteptata. Marti seara, ora 22.00, e doar o alta zi de lucru normala la studioul lui Smiley. Ba chiar e ora la care calculatoarele, clapele, microfoanele se incing cu adevarat in numeroasele incaperi de la HaHaHa Production. Doar ca pentru moment nu se afla mai nimeni aici. Toti sunt cu noi, un etaj mai jos. Peste 30 de artisti alearga intre make-up artist si hair stylist pentru ultimele retusuri. Printre ei distingi o doamna plina de energie cu ochi verzi si un domn inalt si zambitor si nu ai nevoie de prezentari ca sa iti dai seama ca ei sunt parintii lui Smiley. Seamana cu amandoi, nu doar fizic, ci si prin usurinta cu care leaga conversatii. Integral peViva.ro.

Andreea Balan si Keo s-au impacat: "Dupa doi ani, da, putem sa comunicam". Dupa aproximativ doi ani de la despartire, Andreea Balan si Keo impart inca aceeasi vila, pe care si-au construit-o in Pipera. Desi el s-a mutat intr-un apartament, nu a renuntat la partea lui de casa. Ba chiar, cei doi au ajuns sa comunice, iar cantareata plateste facturile si are grija de intreaga locuinta. "Cu casa suntem in aceeasi situatie. O parte e a mea, o parte a lui. El nu sta acolo, iar eu am grija de toata casa. Nu o sa inchirieze casa. Am stabilit niste lucruri si le respectam. Dupa doi ani, da, putem sa comunicam. Eu sunt cea care are grija de facturi, de tot. Eu sper ca la un moment dat sa fie toata a mea. Eu neavand acum un copil, nu am nevoie de mai mult spatiu si nu ne deranjeaza aceasta situatie. In al doilea rand, se aude tot si nu poate veni cu altcineva acolo", a declarat Andreea Balan la Antena 1, anuntaLibertatea.