Chef de 40.000 de euro. Doar pentru cununie, Tonciu si-a bagat viitorul sot la cheltuieli serioase Andreea Tonciu si-a pus sacii in caruta si porneste la drumul vietii. Insarcinata in cinci luni, bruneta este de azi nevasta cu acte in regula, iar un astfel de eveniment, chiar daca nu e nunta, trebuie celebrat cu mare fast, mai ales ca sotul isi permite si ar face orice sa o vada fericita. Dupa doar cateva luni de iubire, sedus pe viata, Daniel, un tanar afacerist care abia a trecut pragul de 20 de ani, s-a hotarat sa si-o faca pe Andreea Tonciu mireasa. Mirele, care are propria afacerere in domeniul imobiliar si a carui familie detine restaurante in Italia, a lucrat cot la cot cu Andreea pentru organizarea lui si a sponsorizat si cel mai mic moft al brunetei, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Uneori, Kate si William sunt un cuplu ca oricare altul Parinti a doi copii mici, ducii de Cambridge au reusit sa-si faca timp zilele acestea pentru o iesire in doi aproape de locuinta lor de la Anmer Hall. Cuplul a fost surprins intr-un restaurant extrem de chic unde au petrecut cateva ore unul in compania celuilalt, vorbind si glumind. Dupa ce au baut ceva la bar, cei doi au luat cina, incercand sa fie cat se poate de discreti.mA fost probabil una dintre primele iesiri ale indragitului cuplu de la venirea pe lume a Printesei Charlotte, care s-a nascut pe 2 mai. Desi pareau obositi, Kate si Williamau avut parte de o seara relaxanta in care Kate a optat pentru un look casual, ea purtand jeansi si un pulover in dungi, scrie Viva.

Penelope Cruz, jignita in timpul unui interviu TV Este de inteles de ce Penelope Cruz s-a aratat foarte ofensata atunci cand gazda emisiunii Today, Savannah Guthrie, i-a spus acesteia ca are "picioare urate". Actrita de origine spaniola a fost intrebata despre picioarele sale, despre care gazda emisiunii a afirmat ca sunt "oribile", si tot ce a putut sa spuna, fiind suprinsa foarte neplacut, a fost "nu,nu,nu". Savannah a insistat pe acest subiect, zicand ca Penelope Cruz a fost cea care a afirmat acest lucru prima. Dupa ce actrita a negat, gazda emisiunii a incercat sa isi schimbe atitudinea, precizand ca a crezut acest lucru pentru ca Penelope a studiat balet timp de noua ani, anunta Elle.

Emotionanta declaratie de dragoste a lui Pierce Brosnan pentru sotia lui Cu cateva zile inainte de Valentine's Day, Pierce Brosnan i-a facut o declaratie simpla si emotionanta sotiei lui, cu care este casatorit de 15 ani. "My Love..." sunt cele doua cuvinte alese de fostul James Bond pentru Keely Shaye Smith, femeia care i-a daruit 2 copii. Actorul in varsta de 62 de ani si-a insotit mesajul cu o fotografie cu ei, facuta in urma cu cativa ani in care isi priveste cu multa dragoste sotia. Anii au trecut, dar sentimentele au ramas la fel de puternice. Keely a reusit sa ii vindece inima lui Pierce Brosnan dupa ce acesta si-a pierdut prima sotie din cauza unui cancer ovarian, informeaza Viva.

Ionela Prodan si-a tratat cosmarul vietii. Cu un pic de inspiratie a scapat de transpiratie Vesnic incinsa de atmosfera chefurilor la care canta, interpreta de muzica populara a simtit nevoia sa rezolve pe vecie problema transpiratiei, mai ales ca, de fiecare data cand ia microfonul in mana, sudoarea se impregneaza in costumele vechi de colectie in care defileaza. Astfel, Ionela Prodan a decis sa recurga la o metoda radicala si, asistata de fiica ei, a mers la un cabinet de chirurgie estetica pentru a fi supusa unei proceduri pe cat de simple, pe atat de eficiente. Practic, artistei i-a fost injectat botox in zona axilelor pentru blocarea activitatii glandelor sudoripare, anunta Libertatea.