Fiica lui Adrian Minune planuieste sa paraseasca Romania. Alta vocatie o cheama Carmen Simionescu s-a lansat in muzica si e hotarata sa devina mai cunoscuta decat tatal ei. Daca multi se asteptau ca tanara sa isi consolideze cunostintele in acest domeniu dupa terminarea liceului, iata ca ea are alt plan. A implinit 18 ani, dar este inca la liceu. Si asta pentru ca Adrian Minune si sotia lui au preferat sa o dea la scoala mai tarziu, cand avea opt ani. Eleva in clasa a XI-a, Carmen Minune are o idee clara asupra viitorului sau profesional. Vrea sa studieze in strainatate si este atrasa de actorie, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Miranda Kerr - Aparitie surprinzatoare. Vedeta ar putea fi insarcinata Aparitia Mirandei Kerr, unl dintre cele mai cunoscute top modele, la evenimentul Saint Laurent nu a trecut neobservata. Fosta sotie a lui Orlando Bloom este un adevarat fashion icon si arata de fiecare data senzational. Miranda nu a facut exceptie nici de data aceasta, dar un detaliu a atras foarte mult atentia si a starnit un val de intrebari. Imbracata cu o rochie neagra, incredibil de scurta si de sexy, care i-a pus in evidenta bustul si cu un sacou cu imprimeu, purtat pe umeri, Miranda a afisat un inceput de burtica ce ar putea indica o sarcina. Nimic nu ar fi imposibil pentru ca top modelul in varsta de 31 de ani are are de anul trecut o relatie cu Evan Spiegel, un tanar miliardar in varsta de 25 de ani, fondatorul aplicatiei Snapchat, anunta Viva.

Cel mai sincer interviu cu Pelinel de... Valentine's Day! Afla cum a raspuns Valentina la intrebarea Cat de des ii spui "Te iubesc" Numele care este pe buzele tuturor, personajul monden al ultimei luni, si aici vorbim despre Valentina Pelinel, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Cancan. Vedeta care urmeaza sa aduca pe lume un bebelus, a raspuns intrebarilor noastre. Cat de des ii spui "te iubesc!" celui alaturi de care vei deveni mamica. Iti raspunde cu aceleasi cuvinte... greu de smuls, uneori, din gura unui barbat? Nu exista persoana care sa nu spuna cuiva "te iubesc", cum de altfel nu exista persoana careia sa nu i se spuna " te iubesc". Ce zici, sunt si eu o persoana? :))))) Nu mai e niciun mister, porti in pantece rodul unei dragoste. Intelesesem de la mamici ca atunci cand bebe misca in burtica, senzatia e ca cea de fluturasi in stomac. Au fost lovituri puternice de la inceput, un fel de" sunt aici, te iubesc neconditionat, sunt cu tine, mami". Ca sa zic asa, astia da fluturasi. Asta da sentiment divin, dragoste.

Imperiul lui Dragan se destrama: cea mai bogata femeie din Romania a primit vestea ca trebuie sa imparta averea defunctului sot Dupa mai bine de zece ani de lupte in instanta, Mike Fink a reusit sa-i convinga pe judecatorii spanioli ca este fiul lui Constantin Dragan, cel care a murit in 2008, lasand in urma lui o avere de aproape un miliard de euro. Acum, sotia defunctului este nevoita sa imparta imperiul financiar de care a tinut cu dintii si sa-i dea nu mai putin de 150 de milioane de euro. Constantin Iosif Dragan, catalogat in 2006 ca fiind romanul cu cea mai mare avere, a murit doi ani mai tarziu, la varsta de 91 de ani, in resedinta sa din Palma de Mallorca, scrie Libertatea.

Amal si George Clooney - Atractia primei seri a Festivalului de Film de la Berlin Cea de-a 66-a editie a Festivalului de film de la Berlin a inceput aseara cu proiectia filmului "Hail, Caesar!", o comedie regizata de Joel si Etan Coen, care ii are in rolulrile principale pe George Clooney si Josh Brolin. Actorul nu putea lipsi de la premiera unde a avut-o alaturi pe superba lui sotie, Amal, iar cei doi au avut astfel ocazia sa straluceasca pe covorul rosu si sa monopolizeze intreaga atentie cu look-urile lor all black. A fost o noua seara in care Amal a reusit o aparitie de efect, celebra avocata purtand o rochie neagra, foarte eleganta, scrie Viva.