Culmea snobismului! Florin Salam umbla cu ceasuri pe fiecare mana. Vedeta a manelelor, pentru Florin Salam timpul a devenit important de cand si-a gasit din nou iubirea. Asemeni lui Maradonna, Silverster Stallone ori Ilie Nastase, Salam umbla cu doua ceasuri, cate unul pe fiecare mana. Explicatiile sunt multimple chiar daca tin de sfera spiritualului. Ori din cauza deselor drumuri in afara granitelor tarii, manelistului ii este mai simplu sa pastreze un ceas fixat la ora din Romania pentru a-si suna nevasta (mai nou, mama de copil), si altul pe ora ce corespunde fusului orar unde se afla, ori a primit cadou un nou ceas si tine sa demonstreaze celui care i l-a daruit ca pretuieste gestul. Desi n-a ajuns niciodata la timp, Salam a facut senzatie cu accesorizarea sa inedita in fata celui care i-a fost nas de cununie, in urma cu opt ani, Adrian Minune, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

S-a mutat cu amanta! Adevarul despre divortul ditre Robert Negoita si fosta Miss Buzau. "Fereste-te de omul cu amanta mai batrana decat nevasta", zice o vorba batraneasca din popor, sau vorba lui Mitica Dragomir, a zis-o odata intr-o emisiune tv. Robert Negoita s-a conformat. Pentru ca se plictisise de Sorina, nevasta cu 19 ani mai tanara, primarul de la sectorul 3 a ales-o pe Andreea, inca studenta la SNSPA. Sau cel putin asa sustine presa. Diferenta de varsta dintre cei doi e mai rotunda decat cea dintre primar si fosta nevasta: 20 de ani. Despre Sorina Docuz (fosta miss Buzau si, in curand, fosta miss Negoita), Cancan.ro v-a spus acum trei saptamani ca o relatie monogama inceputa cand nu luase inca BAC-ul nu i-a prins bine. Cea care doi ani a raspuns la numele nobiliar "doamna Negoita" a fost vazuta in mai multe situatii aburita ba de alcool, ba de alti admiratori, prin cluburile bucurestene, anuntaCancan.

Colaborare istorica! Pentru prima oara in existenta ei profesionala, Corina Chiriac a acceptat sa faca un duet cu Andra. Cea mai iubita cantareata din perioada de aur a muzicii romanesti si cea mai iubita solista a momentului, in acceptiunea tinerilor, Corina Chiriac si Andra au cantat impreuna, momente aplaudate frenetic de cele peste 3000 de persoane prezente la evenimentul concertistic. "Ma simt onorata sa cant alaturi de Andra, o consider cea mai buna vocea din generatia ei", a declarat Corina Chirac, o artista respectabila, cunoscuta pentru faptul ca e "zgarcita" cu aprecierile. La aproape 48 de ore de la lansarea noului sau single - "Iubirea schimba tot", Andra a reusit performanta sa inregistreze aproape doua milioane de vizualizari (primul milion fiind atins in mai putin de 24 de ore, record unic in bransa muzicala romanesca). De la concert nu a lipsit Catalin Maruta caruia Andra, sotia sa, i-a dedicat noul succes, informeazaLibertatea.

Laura Whitmore, noua cucerire a lui Leonardo DiCaprio? Dupa ce a castigat primul sau premiu BAFTA pentru cel mai recent rol al sau, cel din "The Revenant", Leonardo DiCaprio a fost vazut apropiindu-se foarte mult de Laura Whitmore. Cei doi au fost surprinsi vorbind, cu capetele foarte apropiate, soptindu-si la ureche. Leonardo DiCaprio si prezentatoarea TV se aflau la petrecerea de dupa premiile BAFTA, care a avut loc intr-un hotel londonez. In fotografiile surprinse de paparazzi cu cei doi, Leonardo DiCaprio pare foarte fascinat de Laura Whitmore, in varsta de 30 de ani, in timp ce aceasta se apleaca pentru a-i vorbi de aproape, din cauza zgomotului petrecerii. O sursa a dezvaluit chiar ca Leo a intrebat-o pe Laura daca vrea sa vina in camera sa de hotel dupa terminarea petrecerii si ca prezentatoarea TV a fost foarte magulita de atentia pe care i-a acordat-o starul din "The Revenant", scrieElle.ro.

Andreea Balan s-a decis sa vorbeasca depre iubitul ei! Detalii nestiute despre George Burcea. Andreea Balan se iubeste de aproape un an de zile cu actorul george Burcea. Cei doi au dat dovada de multa discretie in ceea ce priveste relatia lor. In urma cu cateva zile, actorul George Burcea a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de iubita lui, cantareata Andreea Balan. daca pana de curand cei doi au fost foarte discreti in ceea ce priveste povestea lor de dragoste, de data aceasta artista a facut cateva dezvaluiri in cadrul emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars. "Mi-a facut o surpriza si a postat fotografia cu noi. Nu m-am ferit. Am vrut, intr-adevar, sa fiu mai discreta decat in trecut. Am vrut sa fim noi doi, sa ne cunoastem foarte bine, sa fim foarte discreti", a declarat Andreea Balan, anuntaLibertatea.