Monica Tatoiu locuieşte împreună cu soţul său Victor şi fiul lor de în vârstă de 12 ani, într-o casă evaluată la ora actuală la 2,5 milioane de euro. Casa este o adevărată fortăreaţă supravegheată de peste 20 de camere de luat vederi în care nu poate pătrunde absolut nimeni fără ştirea lor.

Când Monica Tatoiu a cumpărat terenul, în 1996, pe locul unde a început construcţ ia casei era o groapă de gunoi, o fundătură, fără trotuar, fără canalizare şi fără electricitate. Victor Tatoiu a fost cel care a gândit proiectul locuinţei lor despre care se poate spune că este la ora actuală, una dintre cele mai „inteligente” case din România şi tot el a fost cel care s-a ocupat ca el şi vecinii lui să beneficieze de canalizare şi asfaltarea străzii.

Vila construită pe două niveluri are un aspect occidental cu linii clare şi ferme, fiind toată vopsită în alb. Locul holului este luat de o terasa interioară plină cu plante. Spaţiul dintre terasă şi living este marcat în mod original prin alăturarea a două materiale diferite: granit pentru terasă şi parchet pentru living.

Casa este înţesată de camere de supraveghere atât în interior, cât şi în exterior. Există 8 camere video în exterior care supraveghează cele patru căi de acces în casă, câteva camere fiind mascate şi în grădină. În interior fiecare cameră este prevăzută cu o cameră video, inclusiv bucătăria, livingul, garajul şi subsolul, iar acestea sunt mascate în senzorii de mişcare, astfel încât persoana care se află în casă să nu observe că este filmată.

Atac