Mihaela Radulescu se simte apetisanta in bucatarie! Imaginea care spune totul. Mihaela Radulescu nu se da in laturi de la treburile casnice, chiar daca are o viata in lumina reflectoarelor. De altfel, jurata de la "Romanii au talent" le arata cu orice ocazie amicilor ei virtuali ca e o bucatareasa buna, ca ii place sa faca curat si ca incearca sa fie cat mai sexy, chiar si rolul de gospodina. Vedeta a s-a pozat in bucatarie, recent, in timp ce prepara pranzul pentru fiul si pentru iubitul ei, Felix, si s-a declarat mandra de acest lucru. Mai mult, Raduleasca spune ca gatitul e o alta forma in care isi arata iubirea si ca aceasta indeletinire face femeia mai frumoasa si mai apetisanta, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Un DJ celebru de la noi a disparut dupa ce a anuntat ca se omoara! Prietenii si familia sunt in stare de soc. Alex Dumitrache, un DJ celebru din Capitala a disparut fara urma, dupa ce a postat un mesaj cutremurator pe contul de socializare. Prietenii il cauta disperati pe barbatul care a disparut de peste 24 de ore, imediat dupa ce a anuntat pe contul de socializare ca se sinucide. "Adio prieteni... Ne revedem in alta viata decat asta. Iertarea nu isi mai are rostul. Faptul e consumat", a fost ultimul mesaj al dj-ului. Familia l-a dat disparut, iar sute de persoane s- au mobilizat si il cauta disperati pe Alex. Tanarul era in depresie cumplita,dupa ce iubita lui l-a parasit, anuntaCancan.

Si-a sabotat prietena! O vedeta, surprisa topless intr-un selfie al prietenei ei. Aflate intr-o vacanta in Ghana, Jasmine si prietena ei, DJ Harra, pe numele real Dana Neacsu, s-au distrat de minune si au facut zeci de fotografii, pentru a-si tine prietenii virtuali la curent cu tot ce fac. Intr-una dintre imagini, DJ Harra apare insa intr-o ipostaza nu foarte maulitoare. Dansatoarea Jasmine si-a sabotat prietena. Aflate intr-o vacanta in Africa, cele doua s-au distrat de minune si, evident, au facut zeci de fotografii, pe care le-au postat apoi pe Facebook. Intr-una dintre imagini, DJ Harra a fost surprinsa de dansatoarea Jasmine intr-o postura nu foarte fericita. Mai exact, blonda si-a facut un selfie, pe plaja, dar a omis faptul ca prietena ei se afla pe sezlong, topless. Imaginea a ajuns, in cele din urma, pe Facebook, postata chiar de catre Jasmine, informeazaLibertatea.

Sacha Baron Cohen, intr-o tinuta cu care a bulversat Londra. Avanpremiera peliculei "Grimsby", ultimul film al lui Sacha Baron Cohen, i-a oferit acestuia ocazia sa aiba o noua aparitie excentrica. S-a intamplat la Londra, pe covorul rosu, in fata superbei lui sotii, Isla Fisher, care l-a sustinut inca o data. De data aceasta, actorul a aparut intr-un pulover mulat si in slip, completandu-si look-ul cu papuci de casa, sosete, un pistol, o bautura si ochelari de soare, in timp ce Isla a fost foarte eleganta intr-o rochie lunga, verde. Actrita s-a obisnuit cu personajele excentrice pe care Sacha le aduce pe marile ecrane, actorul declarand amuzat ca de-a lungul timpului frumoasei lui sotii i-a placut cel mai putin de Borat, preferandu-l in schimb pe Bruno, stilistul austriac gay, datorita faptului ca era foarte atent cu felul in care arata, scrieViva.ro.

Niciodata nu le-ai vazut asa de sexy! Fetele de la Bambi s-au dezlantuit pe melodii grecesti! Bambi este una dintre cele mai longevive trupe de la noi. Poate si datorita faptului ca sunt surori, Raluca si Denisa reusesc sa se completeze reciproc. Marti dupa amiaza, fetele au pus in scena un show de exceptie la festivalul "Gospodarul anului", un eveniment la care au fost premiati primari din toata tara. Imbracate in rochii negre, scurte si usor transparente, surorile Tanase au cantat si au incantat publicul cu melodiile lor, recitalul incheindu-se cu farfurii sparte. La indemnul lor, cativa edili au facut zob cateva obiecte tocmai pentru a inlatura orice ghinion. Ritualul elen a avut loc in timpul unei piese cantata de fetele de la Bambi, care au ridicat publicul in picioare, anuntaLibertatea.