A trait in Romania, va muri in SUA. Maria Ciobanu se retrage definitiv la Los Angeles, unde are deja un loc de veci Artista va lasa o ultima amintire concertistica celor ce au admirat-o, pe 11 si 12 martie, la Sala Palatului, si a ales sa faca acest efort acum, cat starea de sanatate ii mai permite, stiut fiind faptul ca nu a facut niciodata playback. Mai mult, artista a ales sa ignore sfatul medicilor care i-au recomandat sa nu mai zboare cu avionul, pentru ultima intalnire cu fanii ei. Interpreta cantecului traditional romanesc se desparte astfel si de tara unde a cantat o viata, gest pe care nu-l considera un act de tradare, ci doar dorinta fireasca de a fi mai aproape de sot, copiii si nepotii sai intr-un loc benefic starii sanatatii sale, Los Angeles, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Baby Boom la Hollywood: Vedete care vor deveni mame anul acesta Anne Hathaway este la prima sarcina, actrita dorindu-si foarte mult un copil dupa ce anul trecut s-a casatorit cu Adam Shulman. Vedeta in varsta de 33 de ani si-a etalat burtica de gravida intr-o fotografie pe Instagram. "Sa postez o fotografie cu mine in costum de baie nu este genul meu", a scris Anne, "dar cand am mers la plaja mi-am dat seama ca am fost fotografiata. Imi imaginez ca acest gen de fotografii va face inconjurul lumii si de aceea prefer sa fie o fotografie care imi face placere si care sa fie facuta cu acordul meu". Liv Tyler se afla la cea de-a 3-a sarcina, ea urmand sa aduca pe lume al 2-lea copil al lui Dave Gardner. Liv mai are un baiat, Milo, dintr-o relatie anterioara, integral pe Viva.

Lady Gaga, declaratii despre nominalizarea la Premiile Oscar Intr-un interviu pentru Deadline, cantareata in varsta de 29 de ani a declarat ca este fericita ca a fost nominalizata la Oscar, insa ca melodia vorbeste despre o problema mai importanta - violul in campusurile universitare. Lady Gaga a declarat: "Oscarurile au atras atentia asupra acestei probleme, nominalizand melodia. Acum, problema se bucura de atentia presei, intr-un mod in care eu cred ca merita sa fie constientizata, sper. Putem face mai multi oameni atenti atunci cand o organizatie precum Academia de Film, care sustine talentul spune: "Credem in tine!". Asta inseamna ca mesajul nu ne este trimis mie si Dianei, ci oamenilor care au ascultat melodia si care, poate, au trecut prin ceva de acest fel", scrie Elle.

Cheloo revine la Antena1! Dupa ce a fost dat afara in suturi, hip-hopper-ul este convocat in cel mai nou proiect al Antenei 1 Remarcile pe care le-a avut la adresa unui concurent gay pe vremea cand era jurat la X-Factor l-au costat pe Cheloo fotoliul si jobul. Acesta a fost dat afara fara drept de apel pentru ca, acum, doi ani mai tarziu, sa fie rechemat pe... acelasi post. In mare taina, Antena 1 a pregatit un nou show care va debuta, cel mai probabil in grila de primavara a postului. Este vorba despre un concurs care va cauta cel mai haios roman si care se va desfasura sub titlul "Am umor", un soi de replica pentru show-ul concurentei "Romanii au talent", scrie Libertatea.

Ancheta sociala din Italia a luat sfarsit, iar Antonia va putea curand sa se marite cu Velea. Au batut in cuie data divortului Alex Velea va putea in sfarsit sa-si boteze fiul, pe micul Dominic, care deja are un an si doua luni. Antonia si Vincenzo divorteaza in maximum doua saptamani, iar Cancan a aflat ca cei doi si-au programat deja vizita la notar, unde vor da cu subsemnatul pentru a deveni oameni liberi si in acte. Antonia si Vincenzo au asteptat atata amar de vreme sa divorteze din cauza unei anchete sociale care are loc in Italia, pentru a stabili daca micuta Maya are o viata buna alaturi de familia tatalui ei, care a si castigat custodia in instanta.