El este presupusul fiu secret al lui Ion Dolanescu. Ionut Dolanescu a decis sa se intoarca mai devreme in tara. Asta pentru ca un tanar sustine ca el este cel de-al treilea copil, fiul secret, al lui Ion Dolanescu. Ionut Petrescu sustine ca mama sa si Ion Dolanescu au avut o relatie speciala, a fost bucatareasa lui inca din anii '70. "Mama mea a fost bucatareasa domniei sale pana in 2009, cand el a incetat din viata. Dupa plecarea printului Ionut Dolanescu in Australia, am simtit mai mult caldura lui. Acum am vrut sa aflu adevarul. Se implinesc 2 ani de la moartea si chiar as fi vrut sa stiu daca sunt sau nu fiul domniei sale. Am intrebat-o pe mama despre tatal meu, voiam sa stiu daca sa-i multumesc, daca sa-l ajut sau sa-i aprind o lumanare. Mie imi spunea mama ca daca mai intreb de tatal meu ma va da afara din casa, a declarat Ionut Petrescu, la ProTv, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Valentina Pelinel rupe tacerea! Vedeta a dezvaluit de ce nu isi doreste sa spuna cine este tatal bebelusului. Manechinul de talie internationala a socat o tara intreaga cand a anuntat, la inceputul acestui an, pe pagina sa de Facebook, ca este insarcinata in luna a cincea. Principalul motiv a fost faptul ca nimeni nu stia ca blonda ar fi implicata intr-o relatie. Astfel, au inceput sa apara unele speculatii cu privire la tatal bebelusului. Gurile rele spun ca tatal copilului este Cristi Borcea, fostul actionar al echipei Dinamo care este insurat cu Alina Vidican si au impreuna doi copii perfect sanatosi. Intrebata de foarte multe ori cine este tatal bebelusului, Valentina a evitat de fiecare data sa ii spuna numele. Astfel, luni, in cadrul unui interviu TV a vorbit despre acest aspect, anuntaCancan.

Surprize, surprize! O celebra trupa a anilor '90 canta din nou in aceeasi formula! Vezi cat de bine arata acum Irina! La nu mai putin de 12 ani, de cand drumurile lor s-au separat, cei trei membri din "Sweet Kiss" s-au reunit! Au facut furori in anii '90 cu piese precum "Alin, Alin", "Floare alba, floare neagra", "M-ai parasit nu-mi pasa", "Ploua", fredonate la acea vreme de toti adolescentii si nu numai. Ei bine, la nu mai putin de 12 ani de cand au decis sa o ia fiecare pe drumul sau, cei trei membri ai trupei Sweet Kiss, Irina Pavlenco, Nicoleta si Laurentiu s-au reunit! Ei au deja semnate mai multe contracte pentru a canta in aceasta formula, la concerte si au intrat in studio, unde fac si un remix pentru "Alin, Alin", dar si alte piese noi, informeazaLibertatea.

Cele mai neinspirate tinute de la Oscar 2016. Dintotdeauna Oscarul a fost cea mai așteptată petrecere a fiecărui început de an, pentru care vedetele, în special actrițele, se pregătesc temeinic cu luni bune înainte. Însă în cazul unor dive hollywoodiene aceste eforturi sunt zadarnice, deoarece o dau în bară pe covorul roșu. Dacă Heidi Klum este o obișnuită a rubricii prost îmbrăcate, la Oscar, există și new entry-uri, cum ar fi Kate Winslet sau Amy Poehler, care mai mereu au făcut o figură bună la premiile Academiei de Film. Fostul model de lenjerie intimă Heidi Klum (42 de ani) a ales o ținută cu prea mult șifon, în tonuri în culoarea lavandei, cu o tăietură neinspirată în zona decolteului și cu două accesorii pe umăr și în talie, în formă de floare, din același material. În creația semnată Marchesa, Heidi a arătat de parcă ar purta o rochie de domnișoară de onoare, scrieUnica.ro.

Catrinel Menghia, in bratele altui barbat. Cine e misteriosul? Catrinel Menghia se afla in aceste zile la Milano Fashion Week, acolo unde are loc saptamana modei. Romanca isi tine la curent fanii cu imagini pe contul sau de Instagram. Intr-una dintre poze, Catrinel apare in bratele unui alt barbat, care nu e Massimiliano Di Lodovico, iubitul ei oficial. Tanarul se numeste Salvo Nicosia si este stylistul romancei, unul dintre cei mai celebri din lume. Acesta are grija ca romanca sa arate impecabil la fiecare aparitie si intre cei doi exista o stransa relatie de prietenie, anuntaLibertatea.