Andreea Marin se intoarce la TV. Ce emisiune va prezenta "Zana". Andreea Marin a facut anuntul pe care multi il asteptau: va reveni in curand in televiziune. Ea a anuntat ca peste 3 satpamani si jumatate se va intoarce pe micul ecran, la TVR, cu un alt format de emisiune, fata ce erau obisnuiti admiratorii ei. "Pregatesc o emisiune TV. In trei saptamani si jumatate revin in televiziune, la televiziunea nationala. Acasa la mine", a declarat Andreea Marin, la Antena Stars. "Zana" spune ca titlul de lucru al emisiunii este "Pretuieste viata", insa nu a precizat daca acesta va ramane, mai cu seama cu ultima ei emisiune la postul national se numea la fel, in avea un alt format. "E un program total diferit de tot ceea ce am facut odinioara. Inainte faceam programe ample si ca locatie si cu un public de sute de oameni in sala. De data aceasta, e un program dedicat in principal femeilor, acelora care cred ca o schimbare in bine poate fi facuta oricand. Uite, eu am facut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile: minte, trup si suflet", a anuntat Andreea Marin, scrieLiberatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini de infarct Daniela Crudu, pictorial sexy in public. Asistenta "pacatoasa" si-a zapacit fanii cu cele mai recente imagini postate pe contul sau de socializare. Bruneta este mai mult dezbracata decat imbracata. Daniela Crudu este o tanara care reuseste sa atraga privirile celor din jur, datorita aspectului sau fizic. Pentru a avea o relatie cat mai stransa cu prietenii virtuali aceasta isi publica periodic imagini pe conturile sale de socializare. In cele mai recente postari, Cruduta a facut ravagii in randul fanilor pentru ca aceasta era mai mult dezbracata. Bruneta era imbracata intr-o rochie rosie, la care avea asortata o lenjerie intima in aceeasi nuanta. Fotografia publicata a reusit sa ii puna in evidenta picioarele perfecte, dar si o parte din fund, anuntaCancan.

Adelina Pestritu a facut anuntul in urma cu putin timp: "Ne pregatim. E baiat". Adelina Pestritu si Speak traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor. Cei doi se pregatesc sa fie nasii unui baietel, care va fi crestinat in curand. Anuntul a fost facut de bruneta, pe contul de socializare. "Ne pregatim...sa fim nasi. E baiat", a scris Adelina pe contul de Facebook. Mesajul a fost insotit de o imagine in care apare o pereche de botosei de bebelus. Fanii au reactionat imediat: "Baiat sau fetita?", "Felicitari", "Doar unul dintre voi poate boteza, pentru ca nu sunteti casatoriti", au comentat prietenii virtuali. Adelina si Speak s-au cunoscut prin intermediul prietenilor, la diverse evenimente mondene, si se salutau doar amical. Intr-o zi, Stefan si-a luat inima in dinti si a invitat-o pe Adelina in oras, sa isi spele masina. Asa a inceput povestea lor de dragoste, informeazaLibertatea.

Cararea pe mijloc, cea mai hot coafura la Oscar 2016. Oscarurile de anul acesta au adus noi tendinte pe covorul rosu, tendinte care nu sunt pe atat depretioase pe cat ne-am fi inchipuit, tinand cont de anvergura evenimentului. Cel putin in materie de coafura. Actrite ca Alicia Vikander, Brie Larson sau Heidi Klum, au optat sa-si accesorizeze rochiile de gala cu... banala pieptanatura pe mijloc. Cararea pe mijloc a fost vedeta Oscarurilor de anul acesta, fie ca vedete si-au prins parul intr-un coc aparent neglijent, fie ca l-au lasat sa cada pe umeri. Alicia Vikander, castigatoarea unui premiu Oscar pentru rolul din Daneza, a optat pentru un half-bun, celebrul coc prins in crestetul capului si continuat cu cateva suvite de par pe umeri. Pieptanatura pe mijloc i-a accentuat fruntea inalta si osatura fetei. La petrecerea organizata de Vanity Fair, dupa decernarea Oscarurilor, Alicia si-a lasat parul desprins, dar i-a dat un accent elegant cu cararea pe mijloc, scrieUnica.ro.

Iuliana Luciu, dementiala in costum de baie, la Miami. Dupa ce s-a despartit de Antena 1, Iuliana Luciu (28 de ani) a plecat intr-o vacanta la Miami, impreuna cu doua prietene. Sora Nicoletei Luciu se afla la Miami, unde face plaja, dar si... sport, pentru a se mentine in forma. Ea nu e singura, ci insotita de Amanda, o foarte buna prietena, brazilianca, cea care de altfel o si scoate cu forta, la alergare, dar si de o alta amica. De asemenea, fetele au luat cu asalt, restaurantele, unde s-au infruptat cu pofta din... hambugeri. "Daca mergi in America si nu mananci un hamburger e ca si cum ai merge in Romania si nu ai manca mamaliga de exemplu! Delicios", a scris Iuliana, pe o retea de socializare. Si pentru ca amicii virtuali i-au atras atentia ca hamburgerii ingrasa, vedeta le-a spus ca va face eforturi pentru a nu lasa caloriile sa-si faca de cap: "O sa alerg pentru hamburger-ul ala maine dimineata pe plaja!". Apoi, Iuliana a publicat pe reteaua de socializare o fotografie extrem de sexy, in costum de baie, lasandu-i masca pe amicii ei virtuali. Fosta asistenta V si-a etalat formele de invidat pe plaja si si-a rugat prietenele sa o fotografieze, anuntaLibertatea.