Razboiul dintre Berecleanu si Zaharescu ia amploare. Ea il vrea executat, el cere ajutorul instantei Andrei Zaharescu vrea micsorarea pensiei alimentare pentru cei doi copii pe care-i are cu Andreea Berecleanu dupa ce instanta a stabilit suma de 1.600 de dolari lunar. Apelul a fost introdus in luna ianuarie a acestui an, asa ca fostii soti se vor vedea de mai multe ori in fata judecatorilor in aceasta primavara. Catinca Zaharescu-Mereuta, fiica cea mare, in varsta de 21 de ani a solicitat anul trecut plata pensiei alimentare retroactiv, dar si pentru perioada prezenta pana la finalizarea studiilor, iar instanta a aprobat cererea ei si o pensie lunara in cuantum de 500 de dolari, integral pe Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Adevarul despre moartea fiului Elenei Carstea. "A inceput sa se drogheze dupa ce..." La inceputul saptamanii, Elena Carstea a aflat ca fiul sau vitreg, Brett Thomas Muttart, in varsta de 30 de ani, a fost gasit fara suflare, iar motivele pentru care a murit nu s-au elucidat nici pana acum. Cancan a reusit sa afle detalii noi despre moartea invaluita in mister a lui Brett: "Nu a murit de supradoza. Se lasase, dupa ce statuse sase luni la dezintoxicare. Iubita lui il facuse sa lase acea lume nenorocita in spate. El a inceput sa se drogheze dupa toate ororile vazute si traite pe campul de razboi, pe vremea cand era militar. Se aude ca a facut infarct, dar nu se stie exact cauza mortii. Era intr-o perioada foarte fericita a vietii lui, visa la o familie. Nimeni nu se astepta la o asemenea tragedie. Parintii lui Brett sunt distrusi", a declarat un apropiat.

Charlize Theron - Insotita de un barbat necunoscut, a aparut prima data in public cu fiica sa adoptiva Dupa ce a fost prezenta la Gala Oscar unde a avut o aparitie de mare efect intr-o rochie rosie Dior Haute Couture, actrita Charlize Theron si-a reluat programul obisnuit si indatoririle de mama. Frumoasa sud-africana a fost surprinsa pentru prima data in public alaturi de fetita ei, August, pe care a adoptat-o anul trecut si pe care nu a dorit sa o arate pana acum. Fetita este de origine afro-americana si este al doilea copil de culoare pe care Charlize l-a adoptat dupa un baietel pe nume Jackson. Cele doua au fost vazute in compania unui barbat misterios. Dupa despartirea de Sean Penn, Charlize isi creste singura cei doi copii, anunta Viva.

Exista profit si dupa televiziune... Din ce face bani Andreea Raicu In ultima perioada, Andreea Raicu s-a dedicat firmei sale, al carei obiect de activitate este creatia artistica, cu ajutorul careia isi deruleaza contractele de tot felul, dar si magazinului online, unde comercializeaza haine care-i poarta semnatura. La un prim calcul, banii Andreei provin in mare parte din conferintele pe care le tine periodic si a caror taxa porneste de la 50 lei si ajunge chiar si la 100 lei de persoana. In plus, Raicu mai are spre vanzare o carte cu un DVD, al carei pret este de 100 lei, o agenda la pretul de 50 lei (n.r. stocul a fost epuizat), tricouri care-i poarta semnatura, la pretul mediu de 100 lei, dar si o colectie de haine, ale caror preturi variaza intre 200 si 450 lei, anunta Libertatea.

Daisy Ridley - duet cu Barbra Streisand Actrita britanica de 23 de ani, Daisy Ridley, care a jucat in cel mai nou film Star Wars, a devaluit ca a inregistrat un duet cu "legendarul superstar" Barbra Streisand. Dupa ce si-a tachinat fanii cu privire la identitatea secreta a celui sau a celei cu care urma sa inregistreze o melodie, actrita a anuntat cine va fi, prin intermediul Instagram, postand o poza cu ea si Barbra Streisand. La Oscaruri, Daisy Ridley le-a spus celor de la "E!" ca a lucrat cu un "superstar legendar", care a inspirat-o si a intimidat-o in acelasi timp, apoi a pus capat zvonurilor cu fotografia postata pe Instagram, scrie Elle.