Blestemul lui Stefan Stan! S-a despartit de toate iubitele din cauza telefonului mobil Cantaretul Stefan Stan a avut mereu priza la reprezentantele sexului frumos, insa nu a reusit niciodata sa aiba o relatie linistita, fara certuri zilnice si fara reprosuri. Dupa o casnicie esuata si doua logodne terminate inainte de a fixa data nuntii, Stefan Stan a ajuns la concluzia ca nu-si va gasi nicio femeie dupa bunul plac. Niciuna dintre iubite nu a avut incredere deplina in el si a cautat motive de gelozie. Cu toate ca stiau de la inceput despre Stan ca este un mare crai, acestea nu s-au abtinut sa-i controleze telefonul mobil si sa caute apeluri si mesaje de la alte domnisoare. Chiar daca cele mai multe conversatii erau de la admiratoarele lui, care-si aratau simpatia fata de el, inevitabil se ajungea la cearta, integral pe Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Jennifer Garner - Primul interviu dupa despartirea de Ben Affleck Jennifer Garner a revenit pe covorul rosu mai frumoasa si mai eleganta ca oricand la Gala Oscar de anul acesta. Actrita a reusit sa depaseasa momentul dureros de anul trecut cand s-a despartit de Ben Affleck, tatal celor 3 copii ai ei, dupa o casatorie de 10 ani. Actrita in varsta de 43 de ani a putat o rochie Versace creata parca special pentru ea, iar prezenta ei la acest eveniment coincide cu aparitia unui interviu pe care l-a acordat pentru Vanity Fair. Jennifer Garner a vorbit public despre ceea ce simte dupa destramarea casniciei, despre care spune ca a fost una sincera. "Nu a fost o casatorie de ochii lumii. A ramane maritata a fost o mare prioritate pentru mine. Dar nu a mai functionat. Nu am fi putut avea cei 3 copii si tot ceea ce a fost intre noi. El este dragostea vietii mele", scrie Viva.

Amanda Seyfried si Thomas Sadoski sunt un cuplu O noua relatie amoroasa nascuta pe platourile de filmare: Amanda Seyfriend, actrita principala din Mamma mia! si actorul Thomas Sadoski, cunoscut pentru rolul sau din serialul The Newsroom, sunt impreuna. Cei doi au devenit prieteni anul trecut, cand au filmat impreuna pentru productia The Way We Get By, insa relatia lor s-a concretizat abia acum cateva saptamani, pe platourile de filmare pentru urmatorul film in care vor juca amandoi, The Last Words. Actrita de 30 de ani s-a despartit de prietenul ei, actorul Justin Long, in luna septembrie a anului trecut, dupa o relatie care a durat doi ani, iar Thomas Sadoski, tocmai a incheiat divortul de fosta lui sotie, dupa o casnicie de aproape opt ani, anunta Glamour.

Printesa Victoria a Suediei si Printul Daniel au devenit parinti pentru a doua ora Casa Regala a Suediei a anuntat ca parintii l-au numit pe cel mic Oscar Carl Olof si acesta va fi cunoscut sub numele de Oscar. Totodata i-a fost acordat si titlul de Duke of Skane. "Atat mama cat si copilul se simt excelent si au fost foarte bine ingrijiti. Nu am avut inca timp sa stiu exact cum este sa fii tatal a doi copii, dar pana acum totul este minunat!" a declarat Printul Daniel reporterilor aflati la spital. Printesa Victoria si Printul Daniel au si o fetita in varsta de 3 ani, Printesa Estelle. Aceasta este a doua in linia de succesiune la tron dupa mama sa, ceea ce il face pe Oscar al treilea succesor la tronul Suediei, scrie Elle.

Pazea, asistenta TV la cratita. O fosta pupaza de-ale lui Bahmu se arunca intre cutitele chefilor de la Antena 1 Dupa ce a fost protagonista unor pictoriale incendiare, o fosta asistenta TV vrea sa demonstreze tuturor ca are aptitudini culinare. Iar cea mai buna rampa de relansare a ei este emisiunea "Chefi la cutite" de la Antena 1, unde spera sa ii impresioneze pe jurati. Fosta pupaza a lui Bahmu, titlu adjudecat pe vremea cand facea parte din echipa Adrianei, se va stradui sa ii convinga pe chef Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu ca se pricepe la gatit, mai ales ca ii si place aceasta activitate, anunta Libertatea.