Piturca a lasat-o pe Vica sa moara de foame cand a aflat ca este gravida! "Am vandut tot ca sa-mi pot naste copilul". Au trecut zece ani de atunci si a curs multa cerneala pe tema asta, insa, se pare, mai sunt multe lucruri nespuse despre relatia pe care Victor Piturca a avut-o cu lituanianca Vica Blochina. Faptul ca fostul selectioner a dus ani intregi o viata dubla a iesit la iveala in momentul in care acesta a sistat relatia cu fiul lui si-al amantei, Vica Blochina. Blonda l-a dat in judecata pentru a-si asuma rolul de tata si au cazut la pace. Piturca a reluat relatia cu Edan si plateste pensie alimentara. Insa, despre hopurile pe care blonda le-a trecut in decursul aventurii, Vica nu a vorbit niciodata. Pana azi. Desi acum se lafaie in lux si duce viata de diva, au existat momente cand lituanianca a cunoscut saracia lucie. Culmea, in cea mai delicata perioada din viata ei. Cand a ramas insarcinata, fostul selectioner i-a taiat toate veniturile si, spune ea, a lasat-o sa moara de foame. Pe atunci, traia cu convingerea ca a facut-o pentru a o determina sa scape de copil, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Prima aparitie publica a Alexandrei Stan cu noul iubit. Dupa numeroase scandaluri, batai si acuzatii, soarele a rasarit si pe strada Alexandrei Stan. Vedeta s-a afisat pentru prima data public cu noul ei iubit, la un eveniment. In iunie 2013, Alexandra Stan soca lumea dupa ce a acceptat sa dezvaluie cum arata dupa ce a fost batuta de cel pe care il prezenta drept managerul ei, Marcel Prodan, dar care ii era si iubit. Stan a reusit sa scape din mainile lui cu ajutorul Politiei Muncipiului Constanta, insa s-a ales cu fata aproape desfigurata. Se pare insa ca artista indura toate aceste chiunuri de mai bine de un an de zile. Toate aceste batai si chinuri indurate...din dragoste. Se pare ca abia acum e cu adevarat indragostita si fericita, caci Alexandra Stan a acceptat sa se afiseze cu noul ei iubit la un eveniment monden. Solista a fost surprinsa impreuna cu iubitul ei la un eveniment monden, la deschiderea unui restaurant cu specific chinezesc din Bucuresti, anuntaCancan.ro.

Israela, dezvaluiri prea intime din dormitor: "Liviu nu m-a vazut niciodata in pielea goala". Desi este casatorita de aproape 10 ani, Israela nu si-a lasat niciodata sotul sa o vada complet dezbracata. Mai mult, nici fostii soti ai femeii de afaceri nu au avut parte de acest privilegiu. Israela Vodovoz a dat, in cadrul unei emisiuni TV, amanunte foarte personale despre viata ei intima. Printre altele, femeia de afaceri a marturisit ca nu a lasat niciodata un barbat, fie el sot sau iubit, sa o vada complet dezbracata. "Eu, pana sa il cunosc, eram foarte inhibata. Nu am facut niciodata sex oral, de altele nu mai spun. Liviu nu m-a vazut niciodata in pielea goala. Eu, cu primul meu sot, am fost casatorita 20 de ani. Nici el nu m-a vazut. Am avut un corp frumos, am fost o fata foarte frumoasa. Eu sunt o tipa pudica. Poate sa ma simta goala, dar nu trebuie sa ma etalez in toata frumusetea sau nefrumusetea mea", a spus Israela, la Antena 1, informeazaLibertatea.

Amalia Enache este insarcinata cu primul ei copil. Amalia Enache (39 de ani) traieste acum cea mai frumoasa experienta posibila, vedeta fiind insarcinata cu primul ei copil. "Am cam simtit si n-am avut indoieli cand au aparut semnele. Am facut testul de sarcina pentru emotia tatalui copilului, dar stiti, noi, mamele, simtim", a dezvaluit vedeta pentru protv.ro Amalia Enache nu a dezvaluit pentru moment cine este tatal copilului care se va naste in curand. Intr-un interviu pentru Viva!, Amalia marturisea ca traieste o perioada in care acorda o mare vietii personale: "Da, chiar am foarte mult. Ce stiu clar e ca nu pot sa ies cu tine la o cina in timpul saptamanii, pentru ca sunt la stiri. Dar imi fac timp sa merg la filme si le vad pe toate. Sunt marea mea pasiune si absolut toti regizorii romani ma stiu si ma invita. La teatru ma duc destul de mult, dar nu la fel de mult ca la film, pentru ca totusi imi place mai mult filmul decat teatrul. Am avut la inceputurile carierei o perioada in care m-am dat mult mai mult aceste￯ia, dar acum cred ca imi gestionez foarte bine viata personala, sunt foarte atenta cu timpul meu, cu prietenii mei", scrieViva.ro.

Anda Adam, cu sanii la vedere! Cum arata artista la trei luni de cand a devenit mama! Anda Adam a nascut la sfarsitul anului trecut, insa interpreta nu a avut probleme cu kilogramele acumulate pe perioada sarcinii. A scapat rapid de ele, iar acum arata perfect. Anda Adam a facut publica o imagine incendiara pe contul de socializare. Cu sanii la vedere, acoperita doar de o jacheta neagra, artista a incins imaginatia barbatilor . Prietenii virtuali au reactionat imediat. "Ce sexy esti! Bestiala poza!", "Esti perfecta si mai sexy ca niciodata", "Cea mai sexy mamica - au fost doar cateva dintre mesajele primite de la internauti. Anda Adam a devenit pe 30 noiembrie mamica. Artista a adus-o pe lume pe Evelin si a declarat imediat ca isi mai doreste un baietel. "Ne dorim si un fratior pentru Evelin", a declarat Anda Adam, imediat dupa nastere, anuntaLibertatea.