Moment ultra-penibil pentru sotul Deliei! Cum a reactionat cand a dat nas in nas cu fostul iubit al artistei.Invitati la cinema pentru premiera unui film la mare moda, Delia si Razvan si-au facut aparitia zambitori, pregatiti pentru vizionare. "Divergent Allegiant", o productie SF, parea pe gustul lor. Zambetele le-au pierit insa brusc in momentul in care au ajuns la intrarea in sala. Expansiv si jovial, Matteo, unul dintre barbatii care au trecut prin patul Deliei si despre care se spunea chiar ca a fost pe punctul de a-i deveni sot, anima atmosfera. Nici el nu era singur, ci cu iubita lui, dar ce mai conta! Delia si-a schimbat brusc tonusul si a inceput sa arunce priviri piezise, iar lui Munteanu parca i s-au inecat corabiile, dupa cum au remarcat cei prezenti la eveniment. Nici Matteo nu a reactionat mai bine in momentul in care a sesizat contextul in care se afla. Acesta s-a retras de-o parte si a devenit brusc tacut, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu nu-l vrea pe Felix Baumgartner de barbat: "Nu mai este o perspectiva atractiva pentru mine".Poate si noi am fi zis ca nunta cu Baumgartner ar putea fi un obiectiv pentru Mihaela dar, se pare, trei drumuri la ofiterul stari civile i-au fost mai mult decat suficiente. Deci, ia zii-ne, Mihaela, se mai pune problema sa te mariti (evident, cu Felix)? "Nu, suntem bine asa. Am fost suficient de maritata, deci nu mai este o perspectiva atractiva pentru mine", ne-a raspuns ea dintr-o suflare. Si care este o perspectiva atractiva pentru tine?, ne intrebam noi. "Fericirea, da!", puncteaza ea. Asadar, nimic mai clar: daca ne luam dupa ea, concubinajul este mai bun decat orice mariaj, scrieLibertatea.

Radu Valcan a invatat sa faca tort raw vegan pentru sotia lui insarcinata.Fara zahar, lactoza si fara foc, dar mai ales fara cacao, tortul cu ciocolata sanatoasa si fructe de padure este alegerea ideala nu numai pentru femeile insarcinate, ci si pentru cele care iubesc dulciurile, dar nu si kilogramele in plus. Blatul pentru acest tort a fost facut din nuci romanesti si migdale hidratate si a fost indulcit cu smochine si curmale, cu un praf de fulgi de cocos si un strop de vanilie. In aceasta primavara, Radu Valcan si Adela Popescu vor deveni parinti pentru prima data, Adela urmand sa aduca pe lume un baietel, scrieViva.

Din cauza necazurilor, Cristina Spatar se topeste pe picioare! Cantareata a slabit si parca a imbatranit peste noapte.Chipul ii rade, dar sufletul ii plange! Desi pare o femeie puternica, participa la evenimente mondene si e mereu cu zambetul pe buze, isi onoreaza contractele, la concerte face atmosfera si rade cu fanii, pe Cristina Spatar o macina stresul, suferinta si problemele prin care trece de o perioada. Mai mult, chiar la inceputul acestui an, Cristina a fost la un cabinet al unui medic estetician ca sa se intereseze de o noua operatie la nivelul bustului. Cantareata intentioneaza sa-si schimbe silicoanele si sa aiba din nou sani ridicati, scrieCancan.

De ce explodeaza internetul la inca un nud al lui Kim Kardashian.De data aceasta, cele mai importante comentarii referitoare la selfie-ul nud al lui Kim Kardashian au fost cele ale vedetelor - care ori au blamat-o pe Kim pentru decizia sa, ori au aparat-o. La doua zile distanta si diverse replici mai mult sau mai putin dure schimbate cu numeroase persoane publice prin intermediul Twitter, Kim Kardashian si-a comunicat parerile asupra tuturor lucrurilor care s-au intamplat intr-un text pe care l-a scris pe site-ul sau. Cum spuneam, totul a inceput duminica seara, cand Kim a postat pe contul sau de Instagram un selfie nud in oglinda, cenzurat, bineinteles, pentru a nu fi interzis in social media. Descrierea fotografiei era una amuzanta, o gluma referitoare la ce faci atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci. Ei bine, in zilele care au urmat, s-a dezlantuit o tirada de comentarii ale catorva persoane publice care au tinut sa o blameze pe Kim pentru indrazneala sa, scrieElle.