Din ce in ce mai multi baieti au parasit in ultima perioada trupa lui Cornel Pasat. Motivul este simplu: frumosii plini de muschi si-au gasit sufletele pereche, alegand casatoria in detrimentul profesiei de stripper.

Desi a fi stripper si a fi adulat de mii de femei ar parea la prima vedere visul oricarui barbat aratos, in realitate meseria implica foarte multe sacrificii, indeosebi in viata personala.

Cei mai mulţi dintre băieţii frumoşi care se dezbracă pe scenă sub privirile avide ale doamnelor şi domnişoarelor reuşesc cu greu să se implice în relaţii stabile, iar atunci când o fac sunt obligaţi de iubitele geloase să renunţe la această meserie.

Recent, doi dintre membrii trupei Flamingo Boys, Pablo şi Antonio, au ales să-şi urmeze iubitele, unul în Germania altul la Iaşi, Păsat fiind nevoit să aducă alţi trei colegi noi.

“Nu e uşor să fii stripper. Majoritatea băieţilor mei au avut relaţii stabile, ca şi mine de altfel, care am stat cu Oana nu mai puţin de şapte ani. E greu însă, când te îndrăgosteşti, căci fetele sunt geloase şi nu mai poţi dansa”, a declarat Cornel.

Click