Nici o lege anti-fumat nu o va lecui de viciu pe Delia. "Datorez tigarilor timbrul meu vocal" De maine, 17 martie, fumatul va fi interzis in toate spatiile publice, atat in localuri, birouri, cat si institutii. In timp ce multi se bucura de aceasta lege, altii se declara total impotriva ei. Printre opozanti se numara si o sumedenie de vedete, care se arata chiar dispuse sa faca sacrificii de dragul tutunului. Printre acestea se numara si Delia, o mare impatimita a tigarilor. Delia Matache este una dintre artistele care nu numai ca recunoaste ca fumeaza foarte mult, dar sustine ca nu are de gand sa renunte la acest viciu. Mai mult, artista este convinsa ca tutunul a ajutat-o extrem de mult in cariera, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Hilaria Baldwin - Prima fotografie cu sotia lui Alec Baldwin insarcinata a 3-a oara Anul acesta, Hilaria Baldwin, sotia actorului Alec Baldwin, va aduce pe lume cel de-al 3-lea copil al cuplului. Pentru Hilaria, profesoara de yoga, este a 3-a sarcina in 3 ani, iar vedeta radiaza de fericire si de aceasta data. De fiecare data, ea a reusit sa se simta minunat pe parcursul sarcinii, avand un stil de viata sanatos si foarte activ. Cu o alimentatie foarte sanatoasa si multa miscare, Hilaria a dovedit ca sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, informeaza Viva.

Selena Gomez - cea mai urmarita persoana pe Instagram Selena Gomez, cantareata in varsta de 23 de ani, a devenit cea mai urmarita persoana pe reteaua sociala Instagram! Aceasta a doborat un record major, reusind sa ajunga la peste 69.5 milioane de followeri. Selena i-a depasit cu acest numar pe Kim Kardashian, Justin Bieber, si chiar pe Taylor Swift, care are acum doar 69.2 milioane de persoane care o urmaresc pe Instagram, clasandu-se pe locul al doilea, anunta Elle.

Atacat de artist, Zoli Toth sustine ca Mihai Traistariu a ajuns in finala nationala a Eurovisionului din mila juriului Traistariu l-a acuzat de invidie pe Zoli Toth care ar fi jurizat in defavoarea lui la Eurovision, iar acesta ii raspunde dur: "Daca are curaj, sa-mi spuna in fata, nu prin mesaje pe Facebook. Oamenii astia care vorbesc pe la spate mi se par slabi. Ce mare perdant sa fii cand iesi pe locul cinci?" A trecut o saptamana de la faza nationala a concursului Eurovision, iar ecourile nu s-au stins. Cel despre care s-a spus ca a fost marele perdant al acestui concurs, Mihai Traistariu a adus acuzatii repetate si grave juriului, avansand chiar ideea de a-i reclama la Parchet pentu faptul ca membrii acestuia l-au defavorizat, integral pe Libertatea.

Bianca Dragusanu, gravida. Vestea la care toata lumea se astepta. Iubita lui Victor Slav nu se grabeste: pana nu are confirmarea oficiala din partea medicilor nu face anuntul public Dorinta vedetei pare sa se transforme in curand in realitate... Informatia, tinuta la "mare secret" de Bianca pana la confirmarea oficiala din partea doctorilor, primeste o confirmare neasteptata: saptamana trecuta, trei zile la rand, Bianca a fost zarita in farmacia dintr-un mall situat in apropierea locuintei sale, cumparand foarte multe teste de sarcina! In plus, a achizitionat si vitamine, dar si acid folic, arhicunoscut ca fiind un produs folosit foarte mult de femeile aflate in primele luni de graviditate, scrie Wowbiz.ro.