Actrita americana Jodie Foster si-a recunoscut pentru prima data orientarea sexuala, dupa ce i-a multumit in public pentru sprijinul acordat partenerei sale cu care are o relatie de 14 ani.

Celebra actrita a refuzat intotdeauna sa discute despre orientarea sa sexuala, desi speculatiile potrivit carora ar fi lesbiana circula de mai multa vreme. Povestea de dragoste dintre Jodie Foster si producatoarea de film Cydney Bernard este, de fapt, un fel de "secret pe fata" la Hollywood.

După ce a câştigat un premiu la gala Women in Entertainment, Foster şi-a încălcat propriul tabu şi a mulţumit "frumoasei ei Cydney".

Discursul său emoţionant a adus lacrimi în ochii celor prezenţi la ceremonia de decernare a premiilordedicate femeilor din industria divertismentului, care a avut loc la Beverly Hills Hotel. Acest lucru a dezvăluit o latură vulnerabilă a starului care a refuzat multă vreme să răspundă apelurilor făcute de organizaţiile pentru apărarea drepturilor minorităţilor sexuale de a-şi face publică orientarea.

Gandul