Madalina Ghenea S-A logodit cu iubitul celebru. Cum arata inelul cu diamant urias. Madalina Ghenea traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata. Indragostita pana peste cap de creatorul de moda Philipp Plein, cu care are o relatie de putin timp, modelul a acceptat, recent, cererea acestuia in casatorie. Desi au o relatie de foarte putin timp, Madalina Ghenea si iubitul ei sunt convinsi ca sunt suflete pereche. Indragostit lulea de romanca, celebrul creator de moda din Italia nu a mai stat pe ganduri si a cerut-o in casatorie, la Paris. Iar Ghenea a spus ￯da￯. Ulterior, el a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care se poate vedea inelul cu diamante pe care modelul in poarta, cu mandrie, pe deget. De altfel, Madalina Ghenea si Philipp Plein si-au facut, dupa cateva saptamani de relatie, si tatuaje identice, pe inelare, obicei pe care multi indragostiti il fac in locul unei logodne, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cruduta si-a inselat iubitul de fata cu el, in public, in sectiunea VIP din discoteca BOA. In dragoste faci, de obicei, multe compromisuri. Cand o iubesti pe Daniela Crudu, compromisurile sunt inzecite. Cum au fost si pretendentii Crudutei, vineri noapte, in BOA. Daniela Crudu a depasit de mult faza in care iese cu barbati potenti financiar sau cu o imagine buna pentru a "se ridica" pe sine. Deja "Cruduta" este un brand romanesc si chiar (pentru cateva sute in plus) international, asa ca altii se afiseaza cu ea pentru a-si face un (re)nume pe piata buna (Unirii, Floreasca si imprejurimi). Un astfel de barbat pare sa fie Mihai Mincu, actualul prieten oficial al Danielei, care a insotit-o vineri noaptea in BOA, unde, ca toata lumea buna, au avut masa la sectiunea VIP (tot la sectiunea VIP au mai stat si EI) Sub privirile pasive si indurerate ale lui Mihai, prietena lui s-a zbenguit toata noaptea cu aproape toti barbatii din bar, unul cate unul si chiar mai multi deodata. Drept dovada, a "dat gata" atatia pe ringul de dans incat a ajuns sa danseze inclusiv cu animatorul, moment in care MC-ul (practic singurul tip ramas nedansat de Daniela, in afara de iubitul ei) i-a dedicat melodia "Sub pielea mea" de la Carla's Dreams. Poate ca piesa i s-ar fi potrivit mai bine lui Mincu, pentru ca numai in pielea iubitului Danielei sa nu fii, anuntaCancan.ro.

Ce s-a ales de celebrul Ciprian "Nu stiu d-astea"! S-a angajat cu 20 de lei pe zi ca sa-si gaseasca nevasta. Ciprian "Nu stiu d-astea" se intoarce! Tanarul ce a devenit celebru personaj viral este total schimbat si vrea nevasta sa faca sex. Vedeta incontestabila a Youtube-ului, creatorul fenomentului viral ￯nu stiu d-astea￯ si sursa de inspiratie a unuia dintre cele mai bune personaje animate de Mihai Bendeac, Ciprian Apostoaie a implinit 36 de ani si-si cauta, de acesta data hotarat, o iubita. Nu ca in urma cu 5 ani, cand disperarea nemteanului de a-si gasi o iubita, exprimata intr-un filmulet ce a facut inconjurul internetului, l-a inspirat pe Mihai Beandec in show-urile sale de televiziune. Acum s-au schimbat lucrurile, are un serviciu stabil si isi permite o relatie. "Vand ziare si reviste in centrul orasului Piatra-Neamt. Cat castig? 20 ron pe zi", ne zice Ciprian foarte mandru si multumit, informeazaLibertatea.

Vedete la scoala! Cum aratau starurile in vremea liceului. Sa vezi poze din tinerete trebuie sa fie super cool, mai ales cand esti atat de cunoscut incat acest lucru poate sa devina periculos, chiar. Ca sa nu te mai simai atat de... mic, iti aratam astazi o serie de poze cu vedetele in vremea liceului. Galerie foto peBravonet.ro.

Delia in latex pe scena! Asa a primit titlul de "Artista anului". Desemnata "Artista anului 2015" la Premiile Muzicale Radio Romania, fastuos eveniment ce a avut loc aseara, la Sala Radio, Delia a urcat pe scena mai imbracata ca niciodata, dorind parca sa sublinieze cat de sobru este radioul public. Artista ce ne-a obisnuit in cariera cu goliciunea sa, surprinzator, a venit imbracata intr-o lunga rochie de latex. Trofeul i-a fost inmanat de prim dj-ul statiei radio, Bogdan Pavlica. Artista a plecat acasa si cu premiul pentru "Piesa anului 2015" ("Inimi desenate", melodie semnata de Alex Pelin si Ovidiu Baciu), dar si Premiul "Big Like-Facebook" pentru aceeasi melodie. Si anul trecut Delia a castigat premiul pentru "Piesa anului"(2014), este vorba de "Aripi de vant". La cea de-a XIV-a a galei Premiilor Muzicale ale Radioului Public, Andra a fost, de asemenea, rasfatata cu trei premii: "Cea mai buna piesa pop"-"Niciodata sa nu spui niciodata!", "Cea mai buna voce" si "Cel mai bun video", anuntaLibertatea.