Virgil Iantu debuteaza pe marile ecrane! Ce rol va avea actorul. Pentru prima data, Virgil Iantu va putea fi urmarit pe marile ecrane din cinematografele romanesti. Debutul in actoria de film si-l va face in Minte-ma frumos in Centrul Vechi, film ce va avea premiera in cinematografe vineri, 1 aprilie. In Minte-ma frumos in Centrul Vechi, Virgil Iantu va juca rolul unui actor care, dupa catastrofa de la vizionarea cu public, abandoneaza proiectul inainte de premiera, lasand restul trupei cu ochii in soare. Cinci tineri actori pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddie alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu oricine. Oricand, oriunde. Cat despre Freddie... e greu de definit pe cine si ce iubeste mai mult, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini fierbinti cu o gimnasta din Romania. A pozat in sanii goi, in ipostaze incendiare.Andreea Simion, in varsta de 27 de ani, a pozat fara sutien pentru o agentie specializata in promovarea fotomodelelor. Tanara este fosta gimnasta, iar dupa ce a renuntat la acest sport s-a orientat catre lumea modei. Andreea Simion a fost numita modelul lunii de catre repreentantii companiei dupa ce a realizat sedinta foto, iar imaginile au devenit viral pe internet. Tanara a primit si un nume in pictorialele in care a aparut si in timp ce in viata reala se numea ca in buletin, in reviste era trecuta "Ela Savana". Initial, Andreea a practicat gimnastica, insa a renuntat cand a ajuns la maturitate la acest sport in favoarea unei cariere de model. Ea a mai facut baschet si volei la nivelul echipelor de juniori ale scolii. Andreea Simion a practicat scuba diving in Turcia si mountain biking in Germania. Simion nu este prima fosta gimnasta care pozeaza sexy. In trecut, marile campioane Lavinia Milosovici, Corina Ungureanu si Claudia Presacan au pozat nud pentru o revista din Japonia, iar Floarea Leonida a ajuns chiar dama de companie in Germania, anuntaCancan.

Reactia Monicai Gabor la pretentiile lui Irinel Columbeanu, privind plata pensiei alimentare catre Irina. "Mi-e mila de el!" Dupa mai bine de doi ani de la o aparenta liniste, reincepe razboiul intre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Asta dupa ce afaceristul a spus ca intentioneaza s-o dea din nou in judecata pentru a plati pensia alimentara, de 1.000 de lei pe luna, pentru Irina. Irinel Columbeanu si fosta sa sotie, Monica Gabor, au ajuns din nou la cutite. Motivul? Neplata pensiei alimentare de catre mama, pentru fiica sa. Cei doi fosti soti au mai avut insa astfel de probleme si in urma cu mai bine de doi ani, atunci cand omul de afaceri i-a cerut in instanta sa-i plateasca pensia alimentara pentru Irina! Reactia Monicai a fost insa, la acea vreme, una destul de agresiva la adresa lui Irinel. Aceasta a spus ca afaceristul are nevoie de ajutorul sau financiar si nu mai dispune de posibilitati materiale pentru a-i oferi micutei tot ce are nevoie. Moni s-a oferit chiar sa o creasca ea pe Irina, fara nici o pretentie din partea tatalui, informeazaLibertatea.

Rihanna canta in aceasta vara la Bucuresti. Rihanna va canta pe 14 august la Bucuresti, anuntul fiind facut chiar de cantareata intr-o conferinta de presa. Aceasta isi va promova albumul "Anti". Biletele pentru concertul sustinut de artista din Barbados vor fi puse in vanzare astazi, 22 martie, incepand cu ora 16. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei, fiind organizat de Marcel Avram impreuna cu D&D East Entertainment. Acesta face parte dintr-un festival de 3 zile, perioada in care vor sustine recitaluri mai multi artisti, printre care si Sia. La 28 de ani, Rihannaeste unul dintre cei mai influenti si bine vanduti artisti. In palmaresul sau se afla 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) si 2 Brit Awards, scrieViva.ro.

Delia, victima pe internet! Infractorii isi bat joc de imaginea ei! Delia este una dintre cele mai iubite si apreciate artiste din Romania. Dovada sta in premiile pe care artista le-a primit de-alungul timpului, printre care cel din partea Radio Romania, de zilele trecute. Imediat dupa eveniment, a inceput nebunia. Pe Facebook au aparut pagini false cu numele Deliei care ofera gratuit un telefon sau o tableta celor care dau share la o poza. Din nefericire totul este fals, iar artista este doar victima infractorilor care vor sa isi bata joc de ea, anuntaLibertatea.