Secretul nespus al Adrianei Bahmuteau: "Exista un barbat care ma curteaza de 15 ani". Invitata in cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Adriana Bahmuteanu a marturisit, pentru prima data, ca exista in viata ei un barbat care o curteaza de 15 ani. Respectivul este, spune ea, persoana publica si a dorit la un moment dat sa recunoasca public ca are sentimente puternice pentru ea. "Exista o persoana care ma curteaza de 15 ani, dinainte sa il cunosc pe Prigoana. Insa nu am putut sa am o relatie cu acel om, desi a insistat de fiecare data cand ma desparteam de Prigoana. Este o persoana publica. Este singur, cred ca nu si-a gasit sufletul pereche. E o prietenie sincera, e pacat sa o stric. Stie prea multe lucruri, stam de vorba pana la 3 dimineata", a spus Adriana Bahmuteanu, la Antena 1, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nunta mare la Holywood! Alexandra Harra se marita. Fiica celebrei prezicatoare Carmen Harra, Alexandra, va intra in randul femeilor maritate. Mama ei nu a "prezis" acest lucru, dar a confirmat fericitul eveniment! Alexandra Harra, fiica cea sexy a prezicatoarei stabilite peste Ocean, a trecut la un alt nivel cu relatia sa cu un cetatean american. Asa cum Cancan dezvaluia in urma cu cateva zile, in familie se discuta intens ipoteza unei casatorii, si iata ca acest lucru se va intampla. "Da, se casatoreste. Este cu un baiat care lucreaza ca producator de muzica pe care eu il iubesc. Sper sa fiu soacra cat de curand, anul asta", a declarat Carmen Harra intr-o emisiune TV. Alexandra locuieste intr-un apartament dintr-un complex rezidential, din Hollywood, de 140 de metri patrati. Chiar daca nu mai sta cu mama ei, profesional ii este alaturi, intrucat Alexandra Harra a devenit partenera mamei sale, oferind si ea consultatii psihoterapeutice. Alexandra a devenit colaboratoare de nadejde a mamei sale, a scris si o carte alaturi de Carmen Harra, calatorind destul de mult in ultima vreme, pentru lansarile din diverse orase ale Americii, anuntaCancan.

Incredibil! Cum arata Gina Pistol dupa ce si-a marit fundul! Gina Pistol si-a socat fanii dupa ce a facut publica o imagine in care apare cu fundul marit. Vedeta arata de parca si-a fi injectat grasime in posterior, insa, din fericire, totul este realizat cu ajutorul Photoshop-ului, spre bucuria prietenilor virtuali, care s-au speriat initial. Gina Pistol si-a socat fanii dupa ce a facut publica o imagine in care apare cu fundul marit. Vedeta arata de parca si-a fi injectat grasime in posterior, insa, din fericire, totul este realizat cu ajutorul Photoshop-ului, spre bucuria prietenilor virtuali, care s-au speriat initial. Gina Pistol este una dintre cele mai dorite blonde din showbiz-ul romanesc. De-a lungul anilor, ea a facut furori in randul barbatilor, cu formele ei apetisante. De ceva vreme, insa, vedeta este cuplata cu Alin Cocos, informeazaLibertatea.

Prima iubita a lui Tom Cruise face dezvaluiri despre viata amoroasa a actorului. Tom Cruise si prima sa iubita, Diane Cox, si-au inceput relatia in 1979, chiar inainte ca acesta sa cunoasca faima. Cuplul a petrecut impreuna doi ani, iar Diane Cox a spus ca s-au despartit din cauza geloziei lui Tom. Acum, Diane dezvaluie o alta parte a actorului - tanarul baiat vulnerabil si plin de afectiune, care visa sa ajunga la Hollywod. Insa Cox a dezvaluit si partea negativa a tanarului Tom, pe numele de atunci Tom Mapother, vorbind despre firea sa geloasa si manipulatoare. In final, relatia lor s-a sfarsit atunci cand Diane Cox l-a inselat, iar el a inceput sa fie cunoscut ca persoana publica. Diane Cox si Tom Cruise s-au cunoscut cand actorul avea 18 ani, la balul de absolvire a liceului. Desi Diane avea 17 ani si nu era invitata lui Tom la bal, cei doi s-au regasit la aceeasi petrecere. De atunci, Tom si Diane au inceput sa aiba o relatie, scrieElle.ro.

Lovitura dura primita de Corina Chiriac! A fost inselata! "A mintit ca ma iubeste". Corina Chiriac a vorbit pentru prima oara despre viata ei personala. Artista a recunoscut ca a fost inselata de barbatul pe care il iubea. Artista a suferit foarte mult, insa a invatat sa treaca peste asta. "Am disparut elegant, fara explicatii suparatoare, fara sa spun ceva ce as fi regretat mai tarziu. Pentru ce? Pentru ca a mintit ca ma iubeste numai pe mine...", a explicat Corina Chiriac la Antena Stars. Corina Chiriac a vorbit si despre defectele pe care le are. "Sunt o simpla muiere romanca, nici mai buna, nici mai rea!￯Cu indulgenta mi-as da un 7 plus. Hai sa ma flatez si sa zicem 8. Am defecte pe care degeaba eu le consider calitati, altii le vad tot ca defecte!", anuntaLibertatea.