La vanatoare dupa Ibrahimovici, pe urmele lui Ceausescu, pe Valea Gurghiului! Ibra a impuscat pana dupa miezul noptii si ne-a facut si "cadabra" Superstarul fotbalului mondial, suedezul Zlatan Ibrahimovici (34 de ani, PSG/ Franta) a venit la vanatoare de ursi in Romania cu un grup de oameni de afaceri din Suedia cu legaturi cu firme din Targu Mures. O echipa Libertatea a fost pe urmele lui "Ibracadabra", pe Valea Gurghiului". Atacantul lui PSG a petrecut weekendul la cabana de vanatoare Fancel (Mures), din Ocolul Silvic cu acelasi nume. Acesta este situat la capatul satului Ibanesti de Padure, la 15 kilometri de comuna Gurghiu, 14 kilometri de Reghin si 50 de Tg. Mures, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Secretul frumusetii Irinei Shayk Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, insa obrazul subtire cu... papaya se tine. Se pare ca, pe langa trasaturile fine ale rusoaicei, fructul de papaya este unul dintre secretele care o fac sa arate atat de bine. Fructul are efectele miraculoase atat asupra pielii catifelate a Irinei, dar si asurpra sistemului imunitar si digestiv. Rusoaica urmeaza cu regularitate un tratament pe baza de pudra de papaya pe care o procura de la un nutritionist din Milano, integral pe Unica.

Kendall Jenner, dezvaluiri despre cea mai apreciata poza a sa Kendall Jenner ne ofera inca o privire asupra vietii sale glam! Supermodelul in varsta de 20 de ani a dezvaluit recent care este povestea din spatele celei mai cunoscute fotografii ale sale. Poza nu este vreuna din campaniile de moda sau de pe podium, acolo unde Kendall este o prezenta frecventa, de altfel. Este imposibil sa nu stii fotografia despre care vorbim. Anul trecut, in 2015, imaginea in care Kendall sta intinsa pe spate, cu ochii inchisi si suvitele de par aranjate in forma de inimi in jurul sau, a fost in top 10 al fotografiilor cu cel mai mare numar de like-uri, scrie Elle.

Legatura incredibila dintre Giulia si Antonia. Se gandesc sa scoata un proiect impreuna Multi stiu ca Antonia si Giulia Anghelescu au o relatie extrem de speciala, dar nimeni nu si-ar fi imaginat ca cele doua sunt cele mai bune prietene si ca se inspira una pe cealalta. Desi prima data au cantat impreuna la concertul Giuliei, cele doua nu exclud ideea de a lucra impreuna. Desi nu se cunosc de mult, Antonia si Giulia au legat o prietenie solida in ultimii ani si au devenit de nedespartit. Dupa ce Antonia a inspirat-o pe sotia lui Vlad Huidu atunci cand a ales numele pentru fiica cea mare, Antonia Sabina, s-a speculat ca Antonia va fi nasa de botez a fiului cel mic al Giuliei, anunta Libertatea.

Scene violente provocate de antrenorul Stelei intr-un club de noapte. Reghe a lovit un pusti de 17 ani cu capul in gura Totul s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 4, intr-un local de mega fite din Bucuresti. Profitand de pauza competitionala pricinuita de meciurile "Nationalei", Reghecampf a ramas peste program si s-a abtiguit binisor, mai-mai se dribla singur indiferent de traseul pe care incerca sa-l abordeze. La masa cu el: celebrul Mache, directorul sportiv al Stelei. amanta scandalului a aparut cand, intr-o impleticeala ciudata prin local, Reghe s-a dus sa o aduca inapoi la masa sa, de la o alta masa, pe Rebeca, fata dintr-o casatorie anterioara a Anei Maria (sotia lui Reghe nefiind de altfel prezenta ieri). Fata se dusese la masa unor liceeni, undeva in partea cealalta a localului, dintre care unul ar fi fost chiar ex-prietenul ei, scire Cancan.