Roxana Vancea are probleme cu femeile de cand a recunoscut ca este bisexuala: "Sunt mai agresive decat barbatii!" Roxana Vancea nu a ascuns niciodata ca are o latura care o face sa fie mai apropiata de femei si chiar a recunoscut ca a avut cateva aventuri cu unele prietene, motivand ca acestea saruta mai bine decat barbatii. Cu toate acestea, nu se astepta niciodata ca marturia ei sa aiba consecinte atat de mari. Zilnic, Vancea este asaltata pe retelele de socializare de diferite femei care spera macar la o intalnire cu ea. La inceput, fosta asistenta TV s-a simtit magulita de complimentele care veneau din partea femeilor, insa, intre timp, acestea au ajuns sa o sperie, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cat de frumoasa este nepoata lui Charlie Chaplin, actrita Oona Chaplin Charlie Chaplin este pentru multi cinefili un reper al artei cinematografice, condiderat de multi un vizionar, un geniu... Mostenirea lasata de marele cineast este considerabila, daca ne gandim la filmele sale, insa si emotionanta. Iar aici ne referim la copiii care i-au urmat exemplul. Unul dintre acestia este Geraldine Chaplin, al patrulea copil al omului de film, este cunoscuta deja pentru rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Pentru trei dintre acestea, Chaplin, Nashville si Doctor Zhivago, a primit nominalizari la "Globurile de aur", anunta Unica.

Jojo se inspira din experientele personale atunci cand creeaza bijuterii Acestea vor putea fi admirate la noua editie "Cloud No. 9 Pop-Up Store", care va avea loc la The Ark, in week-end-ul 2, 3 aprilie si unde Jojo va fi unul dintre cei 50 de designeri romani care isi expun creatiile. Actrita a mai marturisit ca ideile de bijuterii ii vin de fiecare data din experiente personale: "De exemplu, inelul Legacy s-a nascut din pretuirea pe care o am pentru un inel de familie mostenit de mine acum cativa ani. In rest fiecare idee se contureaza in functie de anotimp, de lucrurile care imi plac si asa mai departe. Fiul meu, de exemplu, m-a inspirat sa fac bratari pentru copii!", anunta Viva.

David Beckham - tata devotat David Beckham poate candida linistit pentru titlul de "Cel mai bun tata". Cine ar fi crezut ca stie sa coasa? Recent, sotia sa, Victoria Beckham, a impartasit pe Instagram o fotografie cu David, care pare sa fie in plin proces de creatie vestimentara. In imagine, starul de fotbal in varsta de 40 de ani coase meticulos o rochie de papusa pentru jucaria fiicei sale, Harper. Victoria Beckham a explicat, in descrierea fotografiei ca fiica lor, Harper, l-a rugat pe tatal sau sa ii coasa rochitele pentru papusi si ca, in aceste momente, petrecute cu familia, se simte mandra si fericita, scrie Elle.

Bianca Dragusanu nu doar ca este gravida, dar a stabilit si cum va naste: Cezariana de 3.500 de euro In timp ce comentatorii isi dau cu parerea despre gravidenia ei, Bianca Dragusanu isi vede de treaba si isi aranjeaza ploile pentru ziua in care va deveni, pentru prima oara, mama. Si, pentru ca totul merge conform dorintelor Biancai si ale iubitului ei, Victor Slav, viitorul tatic a mers recent sa-si cunoasca mostenitorul. Vineri, sub pretextul unei vizite la o proaspata mamica, cei doi au descins la o clinica privata din Capitala: ea zambitoare, el emotionat, anunta Libertatea.