Reactia Antenei 1, dupa ce Cheloo a ajuns la DIICOT. Ce s-a sters de pe site-urile trustului Intact. Un filmulet postat de catre Antena 1 si de Mihai Bendeac pe Facebook nu mai poate fi vazut dupa ce Cheloo a fost chemat la DIICOT. Este vorba despre un video surprins in culisele emisiunii "iUmor", in care Cheloo este jurat (alaturi de Delia si de Mihai Bendeac), ce va fi difuzata incepand cu 3 aprilie. In imagini, cei trei jurati vorbesc despre pretul unei genti pe care o are Delia, iar Cheloo apare pe o canapea, in timp ce-si ruleaza o tigara (Pe pagina lui de Faceboook, Mihai Bendeac a scris ca isi rula ￯un cui). Reprezentantii Antenei 1 au precizat, potrivit site-ului news.ro, ca au decis scoaterea respectivei scene pentru ca era interpretabila, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iuliana Luciu si Ioan Neculaie se casatoresc! Iubitul milionar a comandat deja verighetele! Dupa un an de relatie cu Ioan Neculaie, Iuliana Luciu e pusa pe fapte mari. In ultimii doi ani, sora Nicoletei Luciu a pozat in femeie singura si fara obligatii, aflata in asteptarea printului pe cal alb. Ei bine, cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, Iuliana nu a putut ascunde prea mult timp faptul ca se iubeste cu un barbat putred de bogat. Ce-i drept, nu a venit el pe cal alb, ci pe multi cai putere, si nici nu mai este la prima tinerete, insa, inca mai are cautare printre domnisoare. Este vorba despre Ioan Neculaie, millionarul de la Brasov, cunoscut pentru faptul ca platea bani grei unor personaje cunoscute din showbiz, pentru a intretine relatii sexuale. De altfel, omul de afaceri este si personajul-cheie in dosarul "Prostitutie si proxenetism in showbiz". Revenind la povestea noastra, se pare ca Iuliana si iubitul ei au o relatie de aproape un an, timp in care barbatul a rasfatat-o pe asistenta TV cu cadouri scumpe, precum o masina de lux si bijuterii de zeci de mii de euro, anuntaCancan.

Raluca Badulescu, decolteu impresionant dupa ce a slabit 70 de kilograme si si-a pus silicoane. Mai slaba cu 70 de kilograme si cu silicoane, Raluca Badulescu a etalat marti seara, intr-o emisiune de la Kanal D, un decolteu de zile mari. Foarte multumita de aspectul ei fizic, blonda adora sa-si cumpere costume de baie si jeansi, articole pe care, inainte, le evita cu prisosinta. "Mananc orice, beau si sucuri carbogazoase, dar in cantitati mai mici. Nu as putea niciodata sa merg la detox, sa beau doar sucuri. M-a intrebat multa lume daca nu imi pare rau ca nu am facut operatia asta la 30 de ani. Ba imi pare rau. Eu, in visele mele cele mai frumoase, aveam 75 de kilograme. Asta era un fel de ideal al meu. Mi-am cumparatraluca multe costume de baie. Aveam si inainte costume de baie, dar stateam imbracata. Aveam mereu o rochie lunga... Nu mi se pare civilizat sa stai asa daca stii ca ranesti ochii celor care stau la mare", a spus Raluca Badulescu, intr-o emisiune de la Kanal D, informeazaLibertatea.

Lady Gaga - Nunta secreta la 30 de ani? Lady Gaga a implinit in aceasta saptamana 30 de ani si si-a sarbatorit ziua inconjurata de prieteni buni. Astfel, la clubul No Name din Los Angeles si-au facut aparitia pentru a-i spune "la multi ani" artistei Kylie Minogue, Pharrell Williams, Taylor Swift, Lana Del Rey si Mark Ronson. Lady Gaga si-a facut aparitia imbracata intr-o rochie scurta, aurie, o creatie spectaculoasa purtand semnatura Saint Laurent si avandu-l alaturi pe iubitul sau, Taylor Kinney, care i-a facut cadou un desen realizat de Michael Jackson. Numita "Dancing Feet", schita a fost creata in 1990 si este evaluata la 25.000 de dolari. Fanii au intrat la intrebari cand au observat ca inelul de logodna pe care Lady Gaga l-a primit de la Taylor a fost inlocuit cu o verigheta fina. In plus, Taylor poarta si el un inel pe deget, scrieViva.ro.

Lidia Buble a albit peste noapte! Fanii au reactionat imediat! "Ce urat iti sta". Lidia Buble si-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a facut publica o imagine in care apare cu parul alb. Iubita lui Razvan Simion si-a pus o peruca si si-a intrebat prietenii virtuali ce parere au de noua schimbare. "Alb sau blond?", si-a intrebat Lidia admiratorii. Daca unii dintre ei au fost incantati de o eventuale schimbare de look, altii au sfatuit-o sa ramana la culoarea pe care o are acum. "Ce urat iti sta cu parul alb, zice lumea ca ai imbatranit", "Iti sta mai bine blonda", "Esti frumoasa oricum", i-au raspuns prietenii virtuali. Este una dintre cele mai in voga artiste de la noi, iar de cateva luni bune se iubeste cu Razvan Simion, anuntaLibertatea.