S-a mutat din Chicago in... stana! Povestea artistului roman care, dupa 15 ani traiti in SUA, si-a regasit muza intre oi! Caz unic in gradina autohtona a muzicii! Dupa 15 de ani de trait in Statele Unite, un solist de origine romana a lasat slujba si apartamentul din Chicago pentru a sta langa ciobani, la o stana din Apuseni. Loc unde s-a perfectionat cu adevarat in interpretarea muzicii populare autentice, marea sa iubire. Pe numele sau Raul Borlea, artistul doreste sa-si convinga si sotia sa lase viata cosmopolita si sa se reintoarca in "gura de Rai", pe meleagurile Mioritei. Solistul ce a lansat refrenul "Imi place viata la stana/Sa tund oile de lana/ Sa fac branza, sa fac cas/Pentru domnii din oras", dupa lungi peripluri pe langa ciobanii banateni, s-a stabilit in Timisoara si nu mai vrea sa plece, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Momentul pe care toata lumea l-a ratat! Ce au facut Flavia si Dani Otil in direct atunci cand nu se uita nimeni. Gurile rele vorbesc de mai multa vreme despre faptul ca Dani Otil si Flavia Mihasan, vecina sexy de la Neatza, ar avea relatie in secret. Chiar daca nu au recunoscut nicidata in mod oficial, gesturile tandre dintre cei doi, prezente aproape in fiecare emisiune ii cam da de gol. In acesta dimineata, Flavia si Dani au fost surprinsi de camerele de luat vederi in timp ce se imbratisau tandru atunci cand nimeni nu se uita la el. De cand s-a despartit de Mihaela Radulescu, Dani Otil nu s-a implicat in nici o relatie oficila, iar Flavia pare sa fie salvarea lui, anuntaCancan.ro.

Oana Roman, in pragul divortului. Marius a plecat de acasa de o luna. Oana Roman si Marius Elisei au din ce mai multe probleme in casnicie. Dupa ce fiica fostului premier a declarat, in repetate randuri, ca se cearta foarte des cu sotul, acesta din urma a recunoscut, si el, ca a plecat de acasa in urma cu o luna. Marius locuieste acum la Pitesti, acolo unde cei doi au o afacere. Oana si sotul ei se vad acum de fiecare data cand ea merge la el si in weekenduri, atunci cand el se intoarce in Bucuresti, pentru a sta cu micuta Izabela, informeazaLibertatea.

Gigi Hadid si Zayn Malik sunt in mod oficial cel mai hot cuplu de la Hollywood. A fost nevoie de un pictorial incendiar pentru ca top modelul Gigi Hadid si iubitul ei, cantaretul Zayn Malik sa devina cel mai sexy si hot cuplu de la Hollywood. Cei doi sunt protagonistii unui shooting sexy realizat de celebrul fotograf Mario Testino pentru editia din luna mai a revistei Vogue. Gigi Hadid este considerata una dintre cele mai interesante aparitii din lumea modei, fiind model al casei Victoria's Secret. De partea cealalta, Zayn Malik este rebelul care a parasit formatia One Direction si si-a lansat o cariera solo. Piesa lui de debut "Pillow Talk" s-a clasat pe primele locuri in clasamente importante. Cei doi sunt surprinsi in timpul unui weekend romantic la Napoli, iar fotografiile au reusit sa redea perfect dragostea pe care o simt unul pentru celalalt. Pentru ca sunt tineri si frumosi, celebrul fotograf i-a surprins intr-un shooting cu note nostalgice ce amintesc de anii '50, scrieViva.ro.

Janet Jackson e insarcinata? Cantareata de 49 de ani si-a anulat turneul pentru a se dedica familiei. La 49 de ani, Janet Jackson se gandeste sa puna pentru prima data cariera pe locul doi, pentru a se dedica familiei. Cantareata si-a anuntat fanii ca isi amana turneul mondial, pentru ca isi doreste foarte mult sa devina mama. Dupa ce si-a anulat concertele din Europa, din cauza unor probleme de sanatate, Janet Jackson a facut acum un alt anunt care i-a intristat fanii. Celebra cantareata, ajunsa la varsta de 49 de ani, a anuntat ca va amana toate cele 55 de concerte din Statele Unite si din Canada, deoarece vrea sa se dedice in totalitate familiei. Astfel, turneul "Unbreakable World Tour", pentru care biletele au fost deja puse in vanzare in zeci de tari, va fi reprogramat, anuntaLibertatea.