Valeriu Lazarov s-a suparat rau pe Oana Zavoranu. El spune ca vedeta i-a denigrat imaginea atunci cand a declarat public ca ar fi un neserios, din cauza ca a amanat, timp de aproape sase luni, inceperea filmarilor la telenovela “Oana”. Lazarov e hotarat sa o actioneze in judecata pe Zavoranu, careia ii cere daune morale de 2 milioane de euro.

Actrita a renuntat la colaborarea cu faimosul producator la sfarsitul lunii iunie, preferand sa se ocupe personal de demararea proiectului, in ciuda costurilor exorbitante, de aproximativ 2,5 milioane de euro.

In toiul pregatirilor pentru inceperea filmarilor la serialul “Razbunarea Oanei”, Zavoranu s-a trezit cu o citatie de la politie, prin care era anuntata ca este data in judecata de Valeriu Lazarov.

“Am fost si am dat declaratii la politie. Am aflat ca ma da in judecata pe motiv ca i-am denigrat imaginea si ca, din cauza declaratiilor mele calomnioase, nu a mai putut incheia nici un contract din luna iunie, pana in prezent”, a declarat Oana, pentru Click!.

Pe de alta parte, reprezentantul lui Valeriu Lazarov nu ne-a oferit mai multe detalii in legatura cu acest subiect, rezumandu-se sa ne spuna ca producatorul a demarat formalitatile necesare unui proces.

Integral in Click.