Andreea Balan nu are motive sa regrete ca, timp de doua luni, a fost nevoita sa stea la o distanta de peste 10.000 de kilometri de iubitul sau, Keo. Solista se va intoarce de la finala internationala a concursului “Dansez pentru tine” cu peste 60.000 de euro in buzunar si cu speranta reala ca muzica ei va fi promovata si pe plan international.

“Nu am plecat pe locul nimanui, in ciuda declaratiilor altor colegi care au spus ca ei au fost contactati inaintea mea pentru a reprezenta Romania la finala internationala a concursului “Dansez pentru tine”, ne-a declarat Andreea, inainte de a decola spre Mexic.

si iata ca decizia sa a fost de bun augur si acum, inaintea finalei care va avea loc duminica aceasta, ea si partenerul ei, Petrisor Ruge, au sanse mari de a ocupa un loc pe podium. Cantareata a acceptat pe loc invitatia Pro TV gandindu-se atat la partea financiara, cat si la oportunitatea unei cariere internationale.

si nu s-a gandit rau deloc, pentru ca solista si-a imbogatit conturile, pana acum, cu suma de 62.000 de euro: “Andreea a primit initial 20.000 euro de la Pro TV si, pe perioada concursului, datorita performantelor lor, a obtinut inca 21 de banuti de aur in valoare de 2.000 euro fiecare. Ea deja si-a vandut banutii si a intrat in posesia contravalorii acestora”, a declarat Sandel Balan, tatal solistei, pentru Click!.

Andreea pare sa-si vada implinit visul de a avea o cariera internationala, intrucat reprezentantii casei sale de discuri din Romania, Cat Music, sunt pe cale de a semna un contract avantajos in vederea promovarii sale in America de Sud. “Sper ca fiica mea sa reuseasca sa se lanseze si peste hotare. imi fac griji ca a slabit vreo 4 kg. Asa ca mama ei ii va pregati o masa imbelsugata de Craciun”.

Integral in Click.