Fiica cea mica a presedintelui neaga ca se va marita in vara cu Hrebenciuc jr. Elena Basescu il desfiinteaza pe Gigi Becali. Asta dupa ce patronul Stelei ar fi declarat in ziarul „Libertatea“ ca fiica presedintelui se va marita in vara cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, iar el le va fi, la rugamintea mirelui, nas de cununie.

„Gigi Becali nu o sa-mi fie niciodata nas. Sau va fi tot asa cum s-a intilnit si cu premierul Marii Britanii. In nici un caz nu s-a discutat sa ma marit vara viitoare. Domnul Becali nu m-a vazut niciodata si afirma ca imi va fi nas. Cum poate sa-si imagineze ca as accepta?! S-a folosit de un copil ca sa loveasca in tata. A facut asta doar sa-l sicaneze“, a declarat in exclusivitate pentru Cotidianul mezina presedintelui.

Ea a vrut sa demonteze si o alta declaratie a latifundiarului din Pipera, conform careia acesta il considera pe Andrei Hrebenciuc la fel de apropiat precum un nepot. „Nici Andrei nu are cine stie ce relatii cu domnul Becali.

N-a avut nici o treaba cu Andrei pina a inceput relatia noastra, abia dupa aceea a inceput sa-l caute si ii spunea: «Hai, ma, Andrei, mai povesteste-mi si mie o stire sa o dau la presa». M-a deranjat in special propozitia aceea a domnului Becali: «Abia astept sa vad ce fata o sa faca Basescu». Dinsul are ceva cu tata si se razbuna pe mine. Are si dinsul fete si nu stiu daca o sa-i convina peste 10 ani ca toata lumea sa puna presiune pe ele“, ne-a spus Elena Basescu.

Si Viorel Hrebenciuc s-a declarat surprins de declaratiile lui Gigi Becali. „Nici vorba de asa ceva. Gigi a dat-o, dar nu stiu de ce. Nici n-a fost vorba de asa ceva. E o aiureala. Am fost la Londra ieri cu el, dar nu mi-a zis nimic despre asta“, ne-a spus Hrebenciuc senior.

Integral in Cotidianul.