Nico, super sexy intr-o rochie transparenta, la 46 de ani. Nico i-a surprins pe toti cei prezenti la un eveniment monden, ce a avut loc, marti seara, in Capitala. Artista a aratat impecabil intr-o rochie destul de transparenta in zona bustului si a incantat publicul atat prin prezenta, cat si prin talentul sau. Nico a fost invitata sa cante la o prezentare de moda ce s-a desfasurat marti seara in Bucuresti. Ea a optat pentru o rochie vaporoasa si transparenta, dar chiar si asa tinuta nu a fost deloc vulgara, ba, dimpotriva, aparitia ei a fost una eleganta. Nico nu este adepta schimbarilor dramatice de look, dar isi doreste sa fie blonda la un moment dat si nu face un secret din asta. Dorinta ei insa, nu este deloc pe placul fiicei sale, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Delia da cartile pe fata si recunoaste ca e grasa. "Sunt apetisanta ca o friptura rumenita la cuptor". Nu se poate spune ca Delia Matache, jurat la "X Factor" ar fi grasa, caci nu e grasa, insa nu se poate spune nici ca ar fi slaba, caci nu e nici slaba. Sa zicem ca Delia e rubiconda spre plinuta, fara ca asta sa ii rapeasca nimic din sex appeal. Poate chiar dimpotriva. In fond, o femeie este sexy prin atitudine, si atitudinea Deliei face ca formele ei cvasi-rubensiene sa fie cat se poate de sexy. Delia isi cunoaste la perfectie potentialul propriei siluete, stie ca mancarea merge mana-n mana cu sexul, dar mai bine sa o lasam pe ea sa ne spuna ce si cum. Ca o dovada, inca una, ca Delia este cat se poate de relaxata si ca se simte confortabil in pielea ei este imbracamintea cu care se produce in aceste poze. Delia e imbracata, ca de obicei, foarte colorat, pantalonii de trening, largi, de pe ea nu o avantajeaza deloc, si nici macar nu sunt negri, dar ei nici ca-i pasa, si uneori e bine sa nu iti pese, anuntaCancan.

Fara precedent in showbizul nostru! O cunoscuta cantareata a inceput un regim drastic de... ingrasare. Daca preocuparea multor vedete este sa aiba talia trasa prin inel si sunt in stare sa urmeze diete soc pentru rezultate rapide, o cunoscuta cantareata este la polul opus. Acuzand stari de rau, Bianca de la trupa Amadeus a luat masuri de urgenta. Desi suntem in postul Pastelui, artista nu reuseste sa il tina din cauza regimului de... ingrasare, pe care l-a inceput de doua saptamani. Vedeta s-a lasat pe mana nutritionistului, care i-a indicat ce si cat sa manance pentru a se intrema. "Sunt foarte slaba si am intr-adevar probleme cu chestia asta, trebuie sa urmez un regim strict, de ingrasare, care include carne, lactate", ne-a marturisit ea, informeazaLibertatea.

Megan Fox este din nou insarcinata. Actrita in varsta de 29 de ani va deveni mama pentru a treia oara. Megan Fox a participat seara trecuta la CinemaCon, in Las Vegas, pentru a promova cel mai recent film in care joaca, Teenage Mutant Ninja Turtles. Actrita si-a facut aparitia intr-o rochie neagra Versace care ii urmarea linia corpului, punandu-i astfel in evidenta burtica. Pana in acest moment actrita nu a facut nicio declaratie publica cu privire la sarcina. Bineinteles, intrebarea care se afla pe buzele tuturor: cine este tatal copilului? In vara anului trecut, Megan a inceput tratativele pentru separarea de Brian Austin Green, cu care era casatorita de cinci ani, insa, nici pana in acest moment divortul nu a fost finalizat. Cei doi au impreuna doi copii, Noah si Bodhi. Cu toate ca si-au anuntat separarea, cei doi au continuat sa petreaca destul de mult timp impreuna, fiind vazuti foarte des impreuna cu copii lor, scrieGlamour.ro.

Fabuloasa poveste a lautarului care a cantat in deschiderea concertelor unor artisti precum Lenny Kravitz sau Mariah Carey! Zeci de mii de iubitori de muzica din intreaga lume au dansat pe ritmurile vii ale romanilor care au pus bazele genului numit Balkan Beat. Ei sunt Mahala Rai Banda, trupa cu pedigree 100% din Clejani, lautarii condusi de violonistul Aurel Ionita care au facut de doua ori ocolul lumii cu lautele si trompetele in genti. Au cantat in deschiderea unor mari nume precum Lenny Kravitz, Mariah Carey, The Scorpions ori Jimmi Cliff, si care au ridicat audienta in picioare in prestigioase sali precum Opera din Viena, BBC Studio 6, Cosmopolite (Oslo), Adelaine Royal Theatre din Australia, Opera Garnieri din Paris ori Arts Center din Moscova, anuntaLibertatea.