Mihai Albu, ignorat de fosta sotie chiar si pe patul de spital. O apendicita transformata rapid in peritonita i-a pus in pericol viata designerului Mihai Albu (53 de ani), care a fost nevoit sa se opereze de urgenta. Desi a fost spitalizat pentru noua zile, creatorul de pantofi nu a primit nici macar un telefon de la Iulia, fosta lui sotie. Relatiile dintre Mihai si Iulia s-au racit atat de tare incat femeia nici macar nu se mai intereseaza de soarta tatalui fiicei sale. Contactat de cei de la ziarulring.ro, Albu a declarat: "Daca mai stateam o jumatate de zi, faceam septicemie si muream. Si, daca muream, n-am facut niciun testament, ca am urmas o fata care ia toata averea. Iulia nu mosteneste nimic de la mine pentru ca suntem divortati. Aici, situatia e clara si nu trebuie testament. Sunt cu nervii la pamant si nici nu ma simt bine", scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fratii Becali si Borcea sunt vecini de pat la puscarie. Prieteni la catarama in viata de zi cu zi, chiar daca fotbalul i-a mai facut sa se mai ciondaneasca intre ei, fratii Ioan si Victor Becali "impresari de meserie", si fostul finantator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, au ramas, si dupa gratii, foarte apropiati. Viata le-a rezervat in puscarie, la Jilava, un trai in comun pe care-l impart de ceva vreme in aceeasi celula. Cazati intr-o celula "de patru", oamenii de fotbal - condamnati in celebrul dosar al transferurilor si cercetati pentru mituirea judecatoarei Geanina Terceanu -, se bucura totusi de ceva "spatiu excedentar" pentru ca mai-marii puscariei si-au zis ca nu e mare lucru daca in camera lor un pat va ramane liber. Dedicati exclusiv literaturii scrisa doar la gandul la o liberare cat mai rapida, Victor Becali (o carte), Ioan "Giovani" Becali (trei carti), si amicul lor Cristi Borcea (o carte) nu s-au sinchisit niciodata sa iasa la munca pentru a beneficia de sporuri suplimentare care i0ar utea aduce si mai repede la familiile lor, relateaza Libertatea.

Mihaela Radulescu, in memoria unui mare om de film: "Astazi l-as fi sunat sa-i spun "La multi ani, maestre". Ziua de 13 aprilie este una cu o importanta deosebita pentru toti cei care l-au iubit pe Sergiu Nicolaescu, deoarece este data nasterii maestrului. Din pacate insa, Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie 2013. Mihaela Radulescu ii simte lipsa celui care i-a bucurat si luminat drumul in viata. Regretatul regizor, scenarist si actor Sergiu Nicolaescu ar fi implinit astazi 86 de ani. "Astazi l-as fi sunat sa-i spun "La multi ani, maestre", ca in fiecare an de cand am avut onoarea sa-l cunosc. E regizorul roman care ne-a marcat pe toti cei din generatia mea, cu "Mihai Viteazul", "Un comisar acuza", "Dacii", "Cu mainile curate", "Ciuleandra", "Nemuritorii", "Memoria trandafirului" si atatea alte filme grozave. El este si autorul filmului care pana in zua de azi e cel mai vizionat film romanesc al tuturor timpurilor - "Nea Marin Miliardar". L-am cunoscut in cateva interviuri pe care mi le-a acordat, dar si pe platoul de filmare al filmului "15", in care am avut onoarea sa joc un rol "de actiune" ganditi-va ca m-a pus sa sar in Bega, noaptea, la minus 3 grade, cand ar fi putut foarte simplu sa puna cascadorii sa ma dubleze, potrivit EVZ.

Ilie Micolov, dezvaluiri cutremuratoare: "Vreau sa ajung la 100 kg, cu tot cu cosciug". Artistul a ramas fara sanatate, fara concerte, dar nu si fara simtul umorului. Ilie Micolov (67 de ani) care, anul trecut, cantarea 187 kg, s-a pus serios pe slabit, ca sa poata urca din nou pe scena. Nu de alta, dar s-a inglodat in datorii, iar vantul ii sufla prin buzunare. Ilie locuieste singur, intr-un apartament comunist din cartierul Militari. Din cauza bolilor (n.r.-sufera de diabet si de inima), se deplaseaza cu greutate prin casa, sprijinindu-se de pereti ca sa ajunga din dormitor la baie: "Stau singur, am ramas si fara bani. Noroc cu niste oameni de aici, din bloc, care imi bat la usa si-mi mai aduc cate o farfurie cu ciorba. Am strans si datorii la intretinere, peste 500 de lei, trebuie neaparat sa cant iar", ne-a spus el, pastrand totusi un ton optimist, informeaza Click.

Si-a schimbat bikinii in masina, dar a uitat portiera deschisa. Cand scoate cate o vedeta, PRO TV-ul nu se incurca. Cand scoate cate o bomba sexy, deja bate spre terorism si trebuie investigat de SRI. Mai ales cand bomba e surprinsa dandu-si chilotii jos de fotoreporterii CANCAN.ro. Gabriela Simion a fost concurenta la Master Chef. Si chiar era buna in bucatarie. Adica la facut mancare nu prea, dar altfel era buna pe masa, pe blat, lipita de frigider, eventual si pe aragaz, daca e focul (dragostei) mic. Ce mai, e atat de misto incat parca pentru ea par scrise acele versuri celebre ale lui Lucian Blaga. Citam din memorie: "Da-ti, da-ti, da-ti chilotii jos / Da-i, da-i, ca e mai frumos / Haide, haide, haide langa mine / Sa-l bag pa VanDamme in tine!", scrie Cancan.