Printesa R&B a luat drumul Rihannei! Catalina Toma isi pregateste revenirea. Noncomformista solista care facea furori in clasamentele muzicale in anii 2000 si care soca prin atitudine, Catalina Toma, este pe cale sa dea lovitura in noua sa casa, Statele Unite. Cea care a ramas in memoria showbizului romanesc drept "Printesa R&B" inregistreaza cu faimosul Ciad "C-Note" Roper, producatorul unuia dintre cele mai bine vandute albume ale Rihnannei, "Loud" (ce cuprinde marile succese "Man Down" si "Love The Way You Lie"). In urma succesului discului, care s-a vandut in peste opt milioane de copii peste tot in lume, C-Note a fost recompensat cu Discul de Platina si a primit si un Grammy. Catalina a abandonat biz-ul romanesc dupa o pauza autoimpusa, considerand actualitatea muzicala a vremii un teren ostil si nepregatit pentru genul muzical pe care ea si-a dorit sa-l abordeze, R&B, marturisind la vremea respectiva ca asteapta momentul cand piata va fi matura si pregatita s-o primeasca, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu a ajuns in pielea goala! Numai Victor Slav a vazut-o asa! Bianca este constienta de atuurile sale in materie de frumusete si profita de orice ocazie pentru a le aratat tuturor cat de bine arata, chiar daca la asta si-a dat concursul si medicul estetician. De data aceasta, "goliciunea" Biancai Dragusanu nu este gratuita, ci face parte dintr-o campanie de marketing! Imaginea Biancai este "vanata" de multe companii specializate in servicii de beauty, pentru ca de, ne place sau nu, e considerata una din cele mai frumoase femei din show-biz. Asa ca partenera de viata a lui Victor Slav foloseste orice ocazie pentru a-si rotunji veniturile, iar parte a "contractului" este si distribuirea fotografiilor pe retelele de socializare, anuntaCancan.

Raluka... Kardashian! Cantareata noastra s-a transformat in replica perfecta a celebrei Khloe. In timp ce multe dintre cantaretele de la noi le imita pe Beyonce, Rihanna sau Lady Gaga, Raluka s-a orientat catre o alta vedeta TV, la fel de celebra precum artistele internationale mentionate mai sus, una dintre surorile Kardashian, Khloe, a carei sosie a devenit. In momentul in care Raluka a decis sa-si schimbe complet imaginea si s-a vopsit blonda, nimeni nu ar fi crezut ca sursa ei de inspiratie poate fi chiar Khloe Kardahsian, care, cam in aceeasi perioada, renuntase la saten pentru a se vopsi complet blond. Cantareata Raluka nu s-a limitat doar la culoarea parului si la tunsoare, ci copiaza chiar si frizurile lui Khloe, la pozitiile in care aceasta se fotografiaza si, doar partial, vestimentatia, informeazaLibertatea.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu au anuntat ca vor fi parinti. Octavia Geamanu este in culmea fericirii, prezentatoarea TV fiind insarcinata cu primul ei copil. Anu trecut, ea s-a casatorit cu Marian Ionescu, in timpul unui turneu al formatiei Directia 5, iar in aceasta primavara cei doi au primit cea mai frumoasa veste. "Inca nu stim daca va fi fetita sau baietel. Eu mi-am pregatit, totusi, numele Andrei. Si eu, si Marian suntem anesteziati de fericire. E coplesitor sentimentul. Il intelegi cu adevarat numai atunci cand traiesti tu asta. Ii multumesc lui Dumnezeu! E cu atat mai frumos cu cat acest copil vine intr-o perioada in care simteam din adancul sufletului ca sunt pregatita sa fiu mamica", a declarat Octavia fericita, scrieViva.ro.

A intrat la stapan! Iuliana Luciu nu mai are voie sa vorbeasca fara acordul lui Neculaie! Chiar daca nu s-a maritat inca, Iuliana Luciu se poarta deja ca o sotie supusa. Ea nu face niciun pas fara a avea acordul iubitului milionar. Chiar daca nu s-a maritat inca, Iuliana Luciu se poarta deja ca o sotie supusa. Ea nu face niciun pas fara a avea acordul iubitului milionar. Iuliana Luciu si Ioan Neculaie si-au trait linistiti idila, pana de curand. In momentul in care au fost facute publice primele detalii ale relatiei lor, infiripata de altfel cu mult timp in urma, intre cei doi au inceput si discutiile. Surioara Nicoletei a fost banuita chiar ca ea ar fi cea care ar furniza, voalat, informatii, astfel ca pana la o cearta serioasa cu afaceristul nu a fost decat un pas. Si, pentru ca totul sa mearga la fel ca inainte, mai ales ca brasoveanul are ganduri serioase cu fosta asistenta TV, Iuliana are de respectat o serie de cerinte impuse chiar de milionar, anuntaLibertatea.