Gest disperat! Lidia Buble a ajuns sa-si declare public dragostea pentru Razvan Simion. Lovita de sageata lui Cupidon, Lidia Buble a acceptat statutul lui Razvan Simion, tata a doi copii si inca insurat in acte, fiind hotarata sa isi traiasca povestea de iubire pana la capat si sa nu tina cont de comentariile acide care au vizat-o de-a lungul timpului, mai ales ca este fata de pastor penticostal. Relatia amoroasa pe care a inceput-o anul trecut cu matinalul de la Antena 1 a fost tinuta secreta o perioada. Cateva luni mai tarziu, protagonistii si-au asumat-o, numai ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata anul acesta pentru cantareata. Pasiunea si fericirea de la inceputul idilei par sa nu mai fie la cote ridicate, iar in ultimele lor aparitii publice indragostitii au parut absenti, gesturile de tandrete lipsind cu desavarsire. Schimbarea de atitudine poate fi determinata de faptul ca Razvan si-a luat in serios rolul de tata si aloca mai mult timp pentru micutii lui. In plus, el a petrecut Ziua Indragostitilor si 8 Martie in compania Dianei, femeia care i-a daruit doi mostenitori, intalnirile cu ea, dar si cu cei doi copii determinandu-l lunile trecute, se pare, sa isi doreasca sa revina acasa, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Borcea, cadou de un milion de euro pentru prima nevasta. Cristi Borcea pare hotarat sa-si incheie socotelile nu numai cu sotia sa, Alina, ci si cu celelalte femei din viata sa. Fostul sef dinamovist a apelat la judecatori pentru ridicarea sechestrului pus pe vila din Pantelimon, pe care vrea sa i-o lase Mihaelei Borcea. Asa ar putea finaliza in sfarsit partajul cu cea care i-a fost sotie timp de 23 de ani. Vrea sa devina nu numai un barbat liber, ci sa scape si de obligatiile pe care le mai are fata de femeile din viata lui. Asa Valentina Pelinel (35 de ani) ar purtea sa-i devina cat mai curand sotie, fara sa-i mai pese de trecutul sau tumultuos. Cristi Borcea (46 de ani) a apelat recent la magistrati pentru ridicarea sechestrului asigurator pus pe vila din orasul Pantelimon. El se judeca, alaturi de fosta lui sotie, Mihaela Borcea, cu DNA, ANAF si Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov, anuntaClick.

Philipp Plein o sa regrete despartirea de ea! Madalina Ghenea, goala in piscina! Constienta de atuurile ei fizice, Madalina Ghenea nu ezita sa se fotografieze in cele mai sexy ipostaze. De data asta, bruneta s-a pozat goala in piscina si a facut imaginea publica pe Instagram. Madalina Ghenea a renuntat total la inhibitii si s-a fotografiat complet goala, spre uimirea prietenilor virtuali care au fost extrem de incantati de ceea ce vad. Chiar daca s-a despartit de iubitul ei, Madalina incearca sa treaca peste moment si isi vede in continuare de viata in compania altor barbati misteriosi. Relatia dintre Madalina Ghenea si designerul Philipp Plein este de domeniul trecutului. Dupa ce, in urma cu o saptamana, a postat pe pagina ei de Instagram o conversatie dintre Plein si fosta sa iubita, lasand sa se inteleaga ca in relatia ei au aparut nori negri, modelul si milionarul celebru s-au despartit, informeazaLibertatea.

Rihanna, Sia, Maroon 5, Enrique Iglesias, concertează în România anul acesta. Anul 2016 este pentru românii amatori de muzică bună unul cu noroc. Nume mari ale industriei muzicale internaționale au fost anunțate în lineup-ul câtorva dintre festivalurile deja cu tradiție de la noi. Va fi o vară plină și, ca niciodată până acum, pe scenele din București și din țară vor cânta foarte mulți artiști pe care mulți dintre noi i-am așteptat cu sufletul la gură. Iată care sunt cei mai tari muzicieni care vor cânta la noi, scrieUnica.ro.

Adelina Pestritu s-a operat! Cum arata vedeta dupa ce si-a pus silicoane! Nemultumita de bustul ei, Adelina Pestritu a luat o decizie radicala, in urma cu ceva timp. Iubita lui Speak a apelat la o interventie chirurgicala, iar acum are sanii mult doriti. Adelina se afla inca in perioada de recuperare, motiv pentru care a renuntat la decolteurile adanci. Dovada sta in imaginile postate de aceasta pe contul de Facebook. Chiar daca poarta tricou, se vede clar ca bustul Adelinei este mult mai generos. Adelina Pestritu si iubitul ei, Speak, formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton si toata lumea asteapta sa ii vada la altar. Cei doi au marturisit ca nu le place deloc sa mearga in cluburi. ￯Ne place mult in casa￯, a spus Speak. "Mi se pare oribil sa iesim in club. S-a consumat etapa asta din viata noastra", l-a completat bruneta. In ceea ce priveste un posibil mariaj al celor doi, Speak a fost cat se poate de categoric. "Eu sunt casatorit", a spus muzicianul, anuntaLibertatea.