Ce iubite celebre a avut Robert Turcescu. Sotia lui Ponta, printre ele. Robert Turcescu (41 de ani) a fost desemnat vineri, 22 aprilie, candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile pentru Primaria Capitalei. Pe langa emisiunile cu care s-a consacrat la Realitatea Tv si B1 Tv, fostul realizator este cunoscut si pentru trecutul sau de locotenent-colonel sub acoperire la Directia de Informatii Militare, dar si pentru relatiile cu femei celebre. Trecutul amoros al actualului candidat la Primaria Bucurestiului a fost marcat de cateva femei puternice si celebre Desi acum este casatorit cu creatoarea de moda Oana Nutu, cu care are si o fetita, pe Vera Ilinca, Turcescu a mai fost casatorit cu Corina Ilie, cu care are o fata de 14 ani, dar a avut si iubite cunoscute in toata Romania, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Lidia Buble nu mai are voie sa vorbeasca fara acordul lui Razvan Simion. Dupa ce a facut declaratii in stanga si drepta despre relatia ei cu Razvan Simion, dar mai ales despre copiii prezentatorului TV, Lidia Buble a fost redusa la tacere. Matinalul i-a interzis cu desavarsire sa mai discute cu presa, dar si cu apropiatii care ar putea declara in numele ei. Pe acelasi model ca al Iulianei Luciu careia Ioan Neculaie i-a interzis sa mai faca declaratii publice, Lidia Buble s-a vazut nevoita sa urmeze exemplul iubitului ei, Razvan Simion, si sa taie orice legatura cu presa, anunta Libertatea.

Detalii din tineretea lui Kate Middleton: Isi arata fundul baietilor care treceau prin dreptul ferestrei sale. In prezent, Kate Middleton are un comportament ireprosabil, demn de o printesa. Insa, in tinerete, Ducesa de Cambridge a avut cateva obiceiuri cel putin bizare, arata o carte despre viata acesteia. In 1998, cand era o eleva la Marlborough College, Kate Middleton ar fi obisnuit sa se duca in dreptul ferestrei sale, de la etajul doi, si sa-si arate fundul baietilor. Uralele celor care vedeau acest moment ar fi incurajat-o pe actuala Ducesa sa transforme acest lucru intr-un obicei. Ajunsese sa fie mandra de ceea ce face, a povestit o colega a acesteia, potrivit Daily Mail. Mai mult, ea ar fi fost poreclita "Kate Middlefund", relateaza Libertatea.

Madalina Ghenea nu poate sta departe de noul iubit! Pentru Madalina Ghenea nu poate sta departe de noul iubit. Vedeta a venit in Romania, insa nu a putut sta decat 48 de ore, cel mai probabil nu poate sta departe de noul iubit prea mult, mai ales ca cei doi ar fi la inceput. Dupa deceptia suferita din cauza celebrului Philipp Plein, frumoasa romanca pare sa-si fi gasit deja un noi iubit, care sa ii aline suferintele amoroase. Si nu orice iubit, ci inca un barbat cu inclinatii artistice, caruia Madalina Ghenea deja pare sa ii fi facut deja o prima dedicatie pe contul sau de Instagram, anunta CanCan.

Jennifer Aniston - La 47 de ani a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume. Jennifer Aniston stie sa se reinventeze mai bine decat oricine, dovada ca actrita celebra pentru rolul din "Friends" a fost desemnata acum de revista People cea mai frumoasa femeie din lume.Se intampla la 12 ani distanta dupa ce Jennifer mai primise acest titlu, iar actrita s-a declarat "foarte, foarte flatata". People a lansat un trend in a desemna drept cele mai frumoase femei actrite care au trecut pragul de 40 sau 50 de ani, dupa ce anul trecut acest clasament o avea in fruntea lui pe Sandra Bullock, in varsta de 50 de ani la acel moment. scrie Viva.