Cum isi ascunde Madalina Ghenea tatuajul cu numele iubitului de pe gat. Incurcate mai sunt caile dragostei! De cand a ramas singura, Madalina Ghenea incearca si ea sa stearga toate amintirile cu fostul iubit. Si-a luat inima in dinti si a inceput cu fotografiile si videoclipurile pe de retele de socializare, dar si-a mascat si tatuajul de pe gat cu numele iubitului, desen pentru care a indurat dureri insuportabile. Dar ce nu face dragostea din om?! Ce fericita era Madalina Ghenea in urma cu doar trei saptamani cand orbita de dragoste isi tatua numele iubitului ei pe gat. Acum, plateste pentru dovada de iubire pe care i-a facut-o designerului Philipp Plein! In timp ce ea isi acopera tatuajul cu parul sau cu o banda din dantela neagra, el isi vede linistit de viata alaturi de rusoaica la care s-a intors dupa scurta relatie cu Madalina, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ia amploare scandalul dintre Oana Roman si tatal ei! "Daca ai intalni-o, nepoata ta nici nu te-ar recunoaste". Cearta dintre Oana Roman si tatal sau pare sa nu aiba sfarsit.Fupa multi ani in care si-a ascuns durerea in suflet si a incercat sa pastreze aparentele, perezentatoarea TV s-a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume si sa ii reproseze lui Petre Roman toate nemultumirile. In ultimele saptamani, Oana Roman a facut dezvaluiri de senzatie. A inceput prin a marturisi ca ea si sotul sau au probleme in casnicie, ca se afla intr-o pauza prelungita si ca se gandesc chiar si la divort. Mai apoi, prezentatoarea TV a povestit, printre lacrimi, ca numele tatalui sau nu a ajutat-o deloc, ba chiar i-a pus piedici in cariera. Mai mult, Oana sustine cu tarie ca tatal sau s-a indepartat mult de ea de cand s-a recasatorit cu Silvia Chifiriuc: "Ca sa vina la nunta mea, tata mi-a cerut sa il las sa vina cu Silvia. A fost o conditie. A zic ca daca nu, nu vine. Eu am acceptat, dar nu voi sta niciodata la masa cu sotia lui", potrivit Cancan.

Adelina Pestritu se intoarce la TV? Vedeta a reactionat ciudat cand a fost intrebata. Adelina Pestritu s-a dedica catorva proiecte personale de cand a incheiat conturile cu emisiunea de la Kanal D unde era prezentatoare, insa a marturisit ca nu a abandonat cu totul televiziunea. Ea a dat de inteles in cateva randuri ca dupa o perioada de pauza ar putea reveni pe sticla. Se pare ca admiratorii ei sunt nerabdatori ca acest lucru sa se intample si deja s-au gandit singuri la o varianta pentru Adelina. "Adelina, o sa prezinti mireasa pentru fiul meu?", a fost intrebarea adresta recent de o amica virtuala. Adelina a parut ca a sarit ca arsa la aceasta intrebare, ca si cum un mare secret ar fi iesit la iveala: "De unde intrebarea asta? Sunt doar curioasa! Am primit foarte multe intrebari de acest gen"..., informeaza Libertatea.

Vantur, te-ai logodit cu indianul Salman Khan? Cele mai noi poze cu Salman Khan (50 de ani) au creat o adevarata isterie in randul fanilor. Surprins pe platourile de filmare pentru "Sultanul", intr-o pauza, un detaliu a atras atentia: pe mana dreapta a lui Khan se afla un inel ce pare a fi verigheta. Iulia Vantur este tot mai des surprinsa in imagini pe platourile de filmare unde munceste de zor actorul Salman Khan. Desi cei doi evita sa vorbeasca despre relatia lor de iubire, desi fac numeroase eforturi pentru a nu aparea in aceleasi cadre, pozele cu cei doi, adunate ca intr-un puzzle, redau aceeasi imagine de ansamblu: unde e Salman este si Iulia, relateaza Click.

RUBY se pricepe la cantat, dar... nu le are cu gatitul. Ruby e mai mereu plecata la concerte sau la diferite evenimente, asa ca petrece putin timp acasa. Totusi atunci cand o face, prefera sa vorbeasca cu fanii pe internet sau sa se inspire pentru o piesa pe care urmeaza sa o lanseze. Cum e o persoana sincera, Ruby a recunoscut ca nu se pricepe la gatit, iar atunci cand ii este foame, comanda mancare. Cu toate astea exista cineva care nu o lasa la greu si o viziteaza din cand in cand pentru a-i face de mancare. "Nu prea ma pricep la gatit si recunosc ca nu gatesc asa des. Decat sa fac ceva sa nu iasa bine, prefer sa comand mancare. Atunci cand mie si iubitului meu ne este foame, ne comandam. Bunica mea ma viziteaza destul de des si imi gateste mai mereu. Eu nu am timp si nici nu sunt vreo experta in a gati", a declarat Ruby pentru revista "Ciao!", scrie Cancan.