Decizie-soc a Alinei Petre dupa crima din magazinul ei.Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, trece prin momente de mare tensiune. Propretara unui magazin de lux de pe Calea Victoriei, femeia a fost anuntata, joi dimineata, ca vanzatoarea ei a fost ucisa cu sange rece. Autorul crimei este fostul iubit al femeii injunghiate, care se pare ca avea grave probleme psihice. Alina Petre este devastata in urma tragediei care s-a produs in magazinul ei. Femeia a povestit cu lux de amanunte cum s-a produs incidentul care a ingrozit o tara intreaga. "Fata asta a fost urmarita de cineva care a intrat peste ea in magazin. Era pritena mea si angajata mea de opt luni. Barbatul a injunghiat-o de mai multe ori chiar in usa baii, incusiv in inima. Acolo nu aveam camere de supraveghere. Stiu ca avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am vazut, dar cred ca despre el, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sotia lui Connect-R, de nerecunoscut! Cum arata Misha, dupa ce si-a schimbat total look-ul.In prag de sarbatori, Misha a simtit nevoia de o schimbare, drept urmare a mers la salonul de infrumusetare si s-a lasat pe mana profesionistilor. Sotia lui Connect-R a renuntat la blond, iar noul look pare ca o prinde de minune. "Inainte de sarbatori, am venit sa ma rasfat si sa-mi fac o mica schimbare!", le-a spus Misha prietenilor ei virtuali. Reactia acestora a fost pe masura, multi dintre ei considerand ca schimbarea o prinde de minune. "Indiferent cu te-ai schimba, esti frumoasa", "Iti vine perfect culoarea asta, "Pare un fel de saten spre roscat", a fost parerea prietenilor virtuali, informeazaLibertatea.

Acuzat de evaziune fiscala, tine sedinte in soapta, prin parcare.Cum se fereste miliardarul Arabesque de "urechea" DIICOT-ului.Cezar Rapotan e considerat un afacerist de succes pe piata materialelor de constructii, dupa ce si-a extins reteaua de distributie in afara tarii, acumuland si o avere impresionanta, de peste 120 de milioane de euro. Milionarul are insa ceva probleme judiciare, astfel ca recurge la o stratagema discreta pentru a-si pune afacerile in ordine! In lumea businessului, Cezar Rapotan e cunoscut ca patronul companiilor Arabesque si Ambient, distribuitori cu un cuvant greu de spus pe piata materialelor de constructii. Afaceristul provine din Galati, si a intrat in afaceri prin anul 1994, pornind de la un magazin local. In cativa ani, ajunsese la 18 centre de distributie in toata tara, dar si la filiale in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova. Nu e de mirare ca Arabesque a avut anul trecut o cifra de afaceri de 333,7 milioane de euro si un profit de aproape 10 milioane de euro. Tol la capitolul bani, Forbes estimase ca Ropotan acumulase o avere de 120 de milioane de euro. In urma cu cateva zile, Rapotan a fost luat prin surprindere de o veste care l-a tulburat teribil: procurorii DIICOT deschisesera un dosar de evaziune fiscala in cazul mai multor societati, printre care Ambient si Arabesque, controlate de omul de afaceri, dupa un control al Directiei Generale Antifrauda Fiscala care identificase un prejudiciu total de 50 de milioane de lei, potrivirCancan.

La o luna de la acest mesaj a ucis-o! Ce ii scria atacatorul vanzatoarei.Loredana Ivan, femeia de 38 de ani care a fost ucisa cu sange rece in magazinul fostei nore a lui Virgil Magureanu, traia in teroare de mai mult timp. Avusese o relatie amoroasa cu barbatul care a injunghiat-o, iar in urma cu o luna pareau fericiti impreuna. Dupa multe tensiuni, ei s-au impacat la presiunile lui, dar povestea lor s-a terminat tragic. Deznodamant tragic in povestea de iubire pe care vanzatoarea Alinei Petre o traia cu un muzicant. Barbatul facuse o obsesie pentru Loredana Ivan si o presa sa-l accepte in viata ei. Cei doi au avut o relatie in urma cu un an, s-au despartit si s-au impacat la presiunile lui, dar refuzul femeii l-a facut sa devina extrem de violent. Dupa multe amenintari, barbatul si-a pus planul in practica, joi dimineata, cand a intrat in magazinul unde lucra vanzatoarea, a bruscat-o si a dus-o in usa baii unde a injunghiat-o cu mai multe lovituri de cutit. A ales intentionat acel loc din magazin, se pare, pentru a nu fi inregistrat de camerele de supraveghere din butic, relateazaClick.

FA-BU-LOS!! Asa arata Tiriac fara MUSTATA! Chiar a dat-o jos.Putini sunt cei ce l-au vazut pe Ion Tiriac fara mustata care l-a facut celebru. La sfaristul anilor 70, fostul tenismen a renuntat pentru o perioada la podoaba lui, asta dupa ce ar fi pierdut un pariu cu Gheorghe Maurer, ministru de interne la acea vreme. Cel mai bogat roman, Ion Tiriac a devenit cunoscut in intreaga lume pe vremea in care juca tenis. Castigator alaturi de Ilie Nastase al turneului de la Roland Garros ( 1970), fostul sportiv de la clubul Dinamo a bifat si trei finale de Cupa Davis, toate pierdute in fata Statelor Unite ale Americii: 1969, 1971 si 1972, ultima disputat la Bucuresti, scrieEVZ.