Actrita de telenovele, Selena, a avut o relatie ascunsa cu solistul Directiei 5, Cristi Enache, cel care a pozat-o goala cu telefonul mobil si de la care fotografiile s-au "scurs" in presa!

Selena a fost un timp iubita "oficiala" a lui Razvan, fratele Andreei Antonescu. In paralel insa, ea a mai trait o "mare iubire", cu un alt barbat, de asemenea persoana publica.

De la acesta a plecat si scandalul fotografiilor prezentate recent de ziarul Cancan.

Este vorba despre Cristi Enache, solistul trupei Directia 5, care n-a scapat ocazia niciodata sa sustina public ca, de mai multi ani, are aceeasi iubita, stabila, o anume Roxana. Un apropiat al Selenei a confirmat ca "ea s-a combinat, intr-adevar, cu Cristi, chiar daca el era cu Roxana! A stiut ca el inca nu s-a despartit de iubita lui, dar Cristi ii promisese ca o va face. I-a cerut insa timp!"

Selena l-a crezut pe cuvant, iar relatia lor, ascunsa, a durat pana cand Roxana a aflat ca este inselata. "A fost o prostie de-a lui Cristi. El a pozat-o pe Selena goala, cu telefonul mobil, si a descarcat pozele pe calculatorul lui. Le-a uitat acolo, iar Roxana le-a gasit intr-o zi in care Cristi era in turneu cu Directia 5. Roxana le-a facut scandal si lui Cristi si Selenei, pe care a acuzat-o ca i-a furat iubitul!".

Cititi integral in Cancan