Adelina Pestritu a intrat in baia unui restaurant si a facut un gest neasteptat.Adelina Pestritu tine in permanenta legatura cu fanii de pe contul de socializare. Vedeta posteaza pe Facebook imagini din vacanta, de la plaja sau de la diverse evenimente la care participa. Insa, de data asta, bruneta s-a lasat fotografiata in baia unui restaurant, spre uimirea admiratorilor. Adelina a facut imaginea publica pe contul de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru felul in care arata. Desi unii au criticat gestul ei, altii i-au scris mesaje de dragoste si nu au ezitat sa ii spuna ca este o femeie frumoasa, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Si-a gasit Madalina Ghenea un iubit roman? A postat o imagine pe internet.Madalina Ghenea a avut mereu noroc de iubiti faimosi, datorita frumusetii sale iesite din comun, actori celebri i-au cazut la picioare, asa ca nu ar fi de mirare ca acum frumoasa romanca, dupa despartirea de Philipp Plein, sa isi fi gasit un nou partener pe care il tine departe de ochii presei. Aflata intr-o vizita scurta in Romania pentru a isi revedea familia, Madalina a postat o imagine cu o masa pe care sunt puse doua cani de cafea si un mare buchet de trandafiri. Aceste indicii de duc cu gandul la faptul ca frumoasa actrita s-ar putea sa fi facut o noua cucerire, de data una de pe planuri mioritice, relateazaCancan.

A postat o imagine pe internet; Gata, de luni n-o mai vedeti pe Adela Popescu la ProTv.Cinci luni a stat Adela Popescu (29 de ani) pe sticla, devenind partenera lui Cove la emisiunea "Vorbeste lumea" (PRO TV), pe 4 ianuarie. De luni, nu o vom mai vedea la televizor, pentru ca frumoasa graviduta a intrat oficial in prenatal. "De luni intru in concediu de maternitate pana in toamna. Sunt in luna a noua de sarcina, asadar micutul poate aparea in orice clipa (n.r. actrita isi doreste sa nasca natural). Multi mi-au spus ca si-asa am stat prea mult, ca m-am expus, ca am riscat. Eu si Radu am simtit altfel. Atat timp cat ma simteam perfect, cat emisiunea si intalnirea cu colegii imi dadeau o stare de bine si cat totul decurgea perfect exact in formula asta, de ce sa schimb?", a scris Adela pe blogul personal, informeazaClick.

Ce lucruri crazy cer vedetele in turnee.Pretentiile artistilor sunt, uneori, wowwww... mult prea iesite din comun. Acum, nu stiu" le fac de fite, le fac pentru ca asa sunt ei, in fine... cert este ca artistii au de multe ori pretentii crazyyyy! Beyonce prefera albul. Vrea mobila alba, fata de masa alba si lumanari aromatizante cu miros de grepfruit. Ohooo" like a diva, potrivitBravonet.

Alexandra Stan, aparitie interzisa cardiacilor! si-a expus sanii spre incantarea fanilor.Alexandra Stan e o aparitie incendiara. Fara sa se teama de carcotasi, Alexandra Stan a postat doua imagini sexy si incendiare: bluza transparenta si fara lenjerie sutien pe dedesubt. Cu asemenea fotografii, vedeta a lasat fara grai suflarea masculina si a demonstrat ca n-are niciun fel de inhibitii. Artista a facut publica, pe Facebook, o imagine in care apare fara sutien. Dupa ce s-a spus ca si-a pus silicoane, artista si-a expus sanii in toata splendoarea. Alexandra Stan s-a pozat noaptea, in fata unui hotel din Roma si a facut imaginea publica. Cum Alexandra are milioane de fani in toata lumea, prietenii virtuali au lasat sute de comentarii, anuntaEVZ.