Andreea Diaconu, pictorial topless de senzatie. Andreea Diaconu este una dintre cele mai apreciate modele pe plan international. Frumoasa romanca are aparitii pe banda rulanta in revistele de frumusete din intreaga lume, iar acum s-a lasat pozata in ipostaze extrem de sexy. Andreea Diaconu are un pictorial de senzatie pentru revista Vogue, numarul iunie-iulie. Fotografiile extrem de sexy au fost realizate de fotograful elvetian Hans Feurer. Andreea Diaconu a fost fotografiata topless pe o saltea, iar formele perfecte ii ies in evidenta. Intr-un alt cadru, Andreea apare cu un maieu din plasa, prin care i se vad sanii. De-a lungul carierei sale, Andreea Diaconu a aparut de mai multe ori pe copertile revistelor Vogue din diferite tari. Romanca a devenit in cativa ani unul dintre cele mai apreciate modele, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini rare! Cum aratau vedetele noastre in copilarie! Adelina Pestritu, Adela Popescu, Andreea Esca, Loredana Groza si Alina Eremia sunt doar cateva dintre vedetele cunoscute din Romania, fie pentru aparitiile pe micile ecrane, fie pentru carierele in arta (muzica, teatru), dar putina lume stie cum aratau acestea, precum si multe alte celebritati autohtone, in copilarie. Adelina Pestritu parea foarte serioasa in fotografia din scoala generala. Vedeta marturisea pe blogul sau ca eroul ei din copilarie era nimeni altul decat Popeye Marinarul: "Am fost in Popeye Village! M-am simtit cel mai fericit copil din lume! De asta am si asa putine poze, am savurat cu privirea acel loc si m-am bucurat de fiecare secunda in care am fost acolo. Numele satului este, de fapt, Sweethaven Village, si este o atractie turistica majora a Maltei. Intregul sat a fost construit dupa satul imaginar al personajului de desene animate, Popeye Marinarul, unul dintre eroii copilariei mele. Da, EL a fost primul meu EROU si nu voi nega asta niciodata! Iar acum, ca l-am vizitat chiar la el acasa, ma simt mai fericita ca oricand!". Integral inCancan.

Nicoleta Luciu pipaie pe fund o bunaciune din showbiz. Imagini "fierbinti". Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Asa ca fie ca sunt femei sau barbati, personajele din showbizul nostru nu se sfiesc sa-si arate admiratia pentru "operele" de arta care ies de pe mana chirurgilor plasticieni. Asa se face ca Nicoleta Luciu a ajuns cu mainile pe fundul Ralucai Podea, la un evenimebt monden. Raluca si-a facut recent o operatie de de marire a posteriorului cu o pereche generoasa de implanturi cu silicon si grasime, care o transforma in sufletul petrecerii la orice eveniment. Imbracata intr-o rochie sexy si mulata pe fund, Raluca a devenit obiect de studiu pentru Luciu, care a fost curioasa sa-i atinga fesele, pentru a se convinge de aspectul natural al acestora, informeazaLibertatea.

Kate Moss are un iubit cu 24 de ani mai tanar. Kate Moss l-a parasit pe iubitul ei, in varsta de 28 de ani, contele Nikolai von Bismarck, pentru a intra intr-o relatie cu un tanar de doar 18 ani Se pare ca Kate Moss (42) s-a despartit de aristocratul Nikolai Von Bismarck(28), iar noutatea a fost raspandita de presa internationala dupa ce modelul a fost surprins la volan insotita de un alt tanar. Mai mult de atat, tanarul care este un adolescent de numai 18 ani, pe nume Jake Curtis, este nimeni latul decat fiul regizorului Richard Curtis, prieten foarte bun cu Kate Moss, scrieViva.

Monica Gabor studiaza invataturile lui Budha ca sa treaca la religia iubitului chinez. Monica Gabor a ajuns sa-si schimbe religia la fiecare relatie serioasa pe care o are. Monica Gabor s-a nascut la Bacau, intr-o familie cu parinti catolici si, mica fiind, a fost educata sa-si respecte religia. Impreuna cu celelalte surori ale sale, vedeta de acum obisnuia sa mearga la biserica si, fiecare sarbatoare mare, o facea pe rit catolic. Aparitia lui Irinel Columbeanu in viata sa i-a schimbat insa orientarea. Moni a primit botezul ortodox, si asta din dragoste pentru fostul sau sot, cum spunea la acea vreme. Iata insa ca acum, fosta doamna Columbeanu, actuala iubita a unui milionar chinez, se pregateste sa se converteasca la￯ budhism, religia actualului sau partener. Mai precis, constiincioasa cum o stim, Moni toceste de mama focului invataturile lui Budha si vrea sa stie tot ce se poate despre budism, anuntaLibertatea.