"Mama Natura" pierde teren serios in showbiz! Inca o vedeta isi pune silicoane! A cunoscut succesul in telenovelele de la Acasa TV, detine o afacere cu haine, merge la castinguri, insa cel mai frumos job este de departe cel de mama. Actrita a fost prezenta marti seara la un hotel din centrul Capitalei, unde s-a lansat in premiera pe piata din Romania cea mai revolutionara procedura estetica: implantul de sprancene. Cu aceasta ocazie, Majda s-a interesat la reprezentantii clinicii din Turcia de un alt gen de interventie estetica. Bruneta a devenit mama, pentru prima data, in urma cu trei ani, cand a adus pe lume o fetita. Desi primeste complimente legate aspectul fizic, actrita sustine ca nu si-a recapatat inca formele de dinainte de nastere. "Trebuie sa mai slabesc 5 kg dupa cele aproape 30 date, ca sa fiu supla de-a binelea. Ultimele, in general, sunt cel mai greu de dat jos", ne-a marturisit ea. Vedeta se gandeste la imbunatatirea aspectului fizic, drept urmare se documenteaza in detaliu, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sunt impreuna de un an, dar... iubitul Ritei Muresan nu s-a "rupt" nici acum de fosta sotie! Divortata de noua ani de Nelu Muresan, barbatul cu care are doua fete, creatoarea de moda Rita Muresan n-a mai reusit sa-si gaseasca fericirea intr-o relatie de durata, asta pana l-a intalnit pe Paul Atanasiu, barbatul de care se declara indragostita peste masura. De cand a slabit, Rita Muresan a fost curtata de multi barbati, insa, fire pretentioasa, creatoarea de moda nu s-a lasat pe mana oricui. Iata ca de ceva vreme, mai exact din toamna anului trecut, vedeta TV simte din nou fluturasi in stomac, iar acest lucru se datoreaza exclsuiv lui Paul Atanasiu, un barbat brunet, inalt si cret, care pare sa fie pe gustul Ritei, cu care traieste o poveste de iubire de aproape un an de zile, anuntaCancan.ro.

Adelina Pestritu a dat vestea: "Vine si bebe cat de curand". Adelina Pestritu si-a pus prietenii pe jar cu o afirmatie din care cei mai multi au dedus ca bruneta ar putea fi deja insarcinata. Totul a pornit de la o fotografie nevinovata cu catelusa Adelinei, Nobby. "De ziua copilului, va prezint "copilul" meu nazdravan care nu prea vrea sa stea la poze", a scris Adelina indicand fotografia cu ea si Nobby. O prietena de pe Facebook i-a sugerat ca nu i-ar sta rau nici in rolul de mamica in adevaratul sens al cuvantului: "Frumoasa Adelina, iar cu un copil frumos ca tine nu ti-ar sta rau... Esti minunata... Te pup". Adelina nu a stat prea mult pe ganduri si a incins conversatia spunand: "Vine si bebe cat de curand". Ea a sugerat insa faptul ca inca nu ar fi insarcinata: "Am zis curand". Adelina Pestritu si Speak formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul de la noi. Cei doi se inteleg de minune, iar recent ei au sarbatorit doi ani de relatie, informeazaLibertatea.

Noi dezvaluiri despre disputele dintre Johnny Depp si Amber Heard. Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa doar 15 luni de casatorie, iar despartirea lor este extrem de mediatizata. Incet-incet apar informatii despre relatia lor, precum cea referitoare la mana pe care Johnny Depp si-a rupt-o anul trecut, incident care ar fi avut loc in timpul unei dispute intre cei doi. Johnny si Amber se aflau in Australia, actorul filmand atunci pentru "Piratii din Caraibe", iar in cursul unei altercatii a lovit cu pumnul intr-un perete si si-a rupt mana. A trebuit sa revina in America pentru a se opera, iar filmarile s-au oprit pentru mai mult de o luna. Producatorii au negat la momentul respectiv faptul ca Johnny Depp ar fi fost ranit pe platourile de filmare. In timp ce Johnny Depp este aparat de fosta lui familie care il descrie drept un barbat linistit si iubitor, afirmatiile lui Amber incepusera sa fie din ce in ce mai mult puse la indoiala, scrieViva.ro.

Oana Lis se tine de glume: "Vreau sa infiez un baietel de vreo 18 ani". Oana Lis este cunoscuta drept o femeie care adora sa rada si sa glumeasca, iar ea nu se dezminte niciodata. Sotia lui Viore Lis a facut un anunt care i-a amuzat teribil pe amicii ei de pe Facebook. Oana a publicat un anunt cu o zi inaint de 1 iunie, Ziua Copilului, in care a facut o marturuisire iesita din comun. "Anunt important!!! Maine, de 1 iunie, vreau sa infiez un baietel de vreo 18 ani pentru minim 24 ore!!! Hihihi", a scris sotia fostului edil al Capitalei. Si pentru ca prietenii au avut reactii dintre cele mai diverse, Oana le-a raspuns rapid: "Nu mai pot de ras cu voi!!!! Imi place ca faceti fata la glumele mele!!!". De 1 iunie, pentru a sarbatori cum se cuvinte Ziua Copilului, Oana a publicat cateva fotografii cu ea, facute de-a lungul timpului din care se poate vedea ca nu a uitat sa fie copil. "Hai la joaca, copii!!! Pai nu sunt eu jucausa!?", a scris ea, anuntaLibertatea.