Madalina Ghenea joaca intr-un film in care unul dintre personaje este... o vaca.Madalina Ghenea a fost invitata speciala la TIFF, la Cluj-Napoca, iar la final a facut cateva dezvaluiri din viata profesionala, dar si din cea personala. Plecata din Slatina si devenita celebra in lumea modei si a filmului, frumoasa romanca spune ca visul ei din totdeauna a fost sa devina actrita si nu model, iar modelingul l-a folosit doar ca o etapa tranzitorie. "Eu nu mi-am dorit sa fiu model, ci actrita. Sunt ani de zile de cand nu mai lucrez ca model. Moda a fost un transport spre film, m-a adus la visul meu", scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cu asta nu avea cum sa dea gres! Ce cadou i-a facut Bianca lui Victor de ziua lui.Bianca Dragusanu este in culmea fericirii, pentru ca iubitul ei, Victor Slav, a implinit duminica 36 de ani! Vedeta a vrut sa petreaca alaturi de el, fara sa faca mare valva, preferand in situatia ei o aniversare "discreta". Bianca si Victor au avut o relatie tumultoasa, au fost casatoriti, au divortat, au redevenit iubiti si au luat-o din nou de la capat! Relatia lor a ajuns la un alt nivel, pentru ca, in curand vor deveni parinti. Petrecerile de altadata nu mai sunt o priritate, dar fiind statutul Biancai, asa ca cei doi indragostiti, si asa ocupati pana peste cap, au preferat sa stea impreuna in ziua aniversarii lui Victor Slav, relateazaCancan.

Ziua, in tinute sexy, noaptea cu baticul pe cap la biserica.Fetele de la Bambi au un program extrem de incarcat, caci bifeaza concerte pe banda, insa isi fac mereu timp pentru rugaciune, adesea alegand lacasurile de cult din afara Bucurestiului. De pilda, joi seara, dupa ce au participat la deschiderea scolii de machiaj a make-up artistei Andreea Radulescu, care a studiat la Hollywood, Denisa (28 de ani) si Raluca Tanase (31 de ani) s-au urcat in masinuta lor, impreuna cu o prietena mai veche, si dupa ce si-au facut plinul la o benzinarie din zona Dorobanti si si-au cumparat de-ale gurii de la Mc Drive Otopeni, ele au gonit spre manastirea din satul Targsorul Vechi, situata la 70 de km de Bucuresti, informeazaClick.

Serban Huidu si-a fotografiat buletinul de vot, dar a sters imaginea dupa cateva minute.Serban Huidu a postat, duminica, o imagine facuta in cabina de votare. El le-a aratat tuturor ca si-a anulat votul, dar a sters fotografia dupa cateva minute. Serban Huidu a mers duminica la vot, dar nu a ales pe nimeni. Mai exact, el a pus stampila pe toti candidatii si a fotografiat apoi buletinul de vot, potrivitLibertatea.

O zi cu Sophia Loren, Caini si un pic de ploaie.Daca mi-ar fi spus cineva in 1994, cand eram o adolescenta fascinata de filme si de moda si ma uitam la filmul lui Robert Altman - Pret a porter, ca intr-o zi o voi vedea pe Sophia Loren de la mai putin de jumatate de metru distanta intr-un hotel din Cluj, iar ca eu voi lucra la ELLE si voi avea ocazia sa particip la o conferinta de presa si sa o aud vorbind timp de o ora, as fi zis ca e un vis frumos, alimentat de... prea multe filme. Ei bine, vineri la Cluj, am participat, alaturi de alti 40 de jurnalisti, romani si straini, la fel de emotionati ca si mine, la conferinta de presa cu Sophia Loren, organizata cu ocazia decernarii premiului TIFF pentru intreaga activitate. Imbracata cu o eleganta bluza neagra cu buline albe (din cristale aplicate), cu pantaloni negri simpli si chic, cu perle la gat si cu o cofura impecabila, Sophia Loren a fost mai punctuala decat unii jurnalisti, blocati de ploaie prin intersectiile din Cluj, anuntaElle.