Mihai Traistariu, luat la misto de fani, dupa ultimele imagini facute publice. Cum a pozat in dormitor. Mihai Traistariu si-a socat fanii de pe contul de Facebook, dupa ce a facut publice mai multe imagini in ipostaze cum rar il vezi. De data asta, interpretul nu s-a mai fotografiat in lenjerie intima, ci a aparut in fata prietenilor virtuali, ceva mai imbracat. Din pacate, nu multi au apreciat gustul si l-au luat la misto. "A venit vara... asa ca trecem la maiou", a scris Mihai Pe Facebook. Reactia multor admiratori nu a fost prea draguta. "Mai bine treci la munca", "Sa nu iti rupi coloana", "Ce fund ai, Mihaita", "Esti cam chinuit", au fost cateva dintre comentariile acestora. Mihai Traistariu este unul dintre cei mai apreciati artisti de la noi. Pe 6 martie, Mihai Traistariu s-a clasat pe locul 5 in finala Eurovision de la Baia Mare. Vizibil emotionat, dar si dezamagit de rezultat, artistul nu a mai putut spune nimic in fata publicului, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fiica lui Carmen Harra, aparitie de milioane in rochie de mireasa! Fiica uneia dintre cele mai cunoscute clarvazatoare, chiar cu staif international am putea spune, a imbracat in urma cu cateva ore rochia de mireasa, asta dupa ce au existat controverse in ceea ce-l priveste pe barbatul cu care urmeaza sa se marite, a carui identitate inca nu a fost dezvaluita. Daca tot ceea ce stim despre viitorul sot al Alexandrei Harra, fiica clarvazatoarei Carmen Harra, este doar ca le face celor doua cadouri extrem de scumpe si le rasfata cu cadouri exotice, iar asta deoarece este milionar, nu acelasi lucru il putem spune despre viitoarea sa sotie. Asta fiindca Alexandra a dorit sa inlature orice dubii in ceea ce-o priveste drept viitoare mireasa, iar pentru acest lucru a imbracat o rochie alba, croita din mult voal si dantela. Imaginea a ajuns repede pe-o retea sociala, acolo unde multi dintre internauti au fost luati prin surprindere de faptul ca Alexandra Harra urmeaza sa devina mireasa, dar au tinut sa o felicite pe aceasta, anuntaCancan.

Antrenoarea vedetelor, cu sfarcurile la vedere. Cum s-a imbracat Cori Gramescu la un eveniment monden. Cori Gramescu a facut senzatie la un eveniment monden ce s-a desfasurat marti, 7 iunie, la un local din Capitala. Celebra antrenoare a vedetelor a fost gazda evenimentului, unde a vorbit despre programul de detoxifiere, Functional food, iar tinuta pe care a purtat-o, a aratat mai mult decat ar fi trebuit. Nutritionista a preferat sa nu-si mai ia sutienul care o incomoda, cel mai probabil. Tocmai de aceea, frumoasa Cori Gramescu si-a expus sanii cu tot cu sfarcuri. Cu zambetul pe buze si intr-o forma de invidiat, antrenoarea a atras toate privirile celor din jur, care au admirat-o pentru silueta de invidiat. Cori Gramescu a inceput cursurile facultatii de medicina, pentru ca, spune ea, pentru a consilia oamenii corect in nutritie, e nevoie de pregatire academica. De asemenea, nutritionista stie ce sfaturi sa dea atunci cand la usa cabinetului sau bat mai ales cei care vor sa scape de kilogramele in plus, informeazaLibertatea.

Cei 4 ABBA au cantat din nou impreuna dupa 30 de ani. Nu mai arata ca in anii de glorie, dar sunt la fel de iubiti! Cei 4 membrii ai trupei ABBA au cantat pentru prima oara impreuna dupa 30 de ani. Vestea ca s-au reunit a facut rapid inconjurul lumii. Au refuzat sa cante impreuna pentru 1 miliard de dolari, in 2000, insa acum minunea s-a produs! Suedezii Agnetha Faltskog (66 de ani), Bjorn Ulvaeus (71 de ani), Benny Andersson (69 de ani) si Anni-Frid (Frida) Lyngstad (70 de ani) nu mai aparusera impreuna pe scena din 1986, cand au cantat in onoarea fostului lor manager, Stig Anderson. Duminica, 5 iunie, cei patru, care au format una dintre cele mai faimoase trupe din toate timpurile, au urcat pe scena Hotelului Berns Salonger din centrul Stockholmului. Nu mai sunt asa de frumosi si de stralucitori ca acum 30 de ani. Cu totii au riduri si au ajuns de nerecunoscut. Insa si-au pastrat vocile deosebite care si astazi sunt iubite de publicul de pe toata planeta, scrieClick.

Inregistrarea care a starnit controverse. Vali Vijelie a cantat pe scena Conservatorului. Un videoclip incarcat recent pe Youtube a iscat o ampla controversa in mediul online. In inregistrare, Vali Vijelie apare cantand pe scena Conservatorului din Capitala. In videoclipul urcat pe Youtube pe data de 3 iunie, Vali Vijelie apare cantand pe scena Conservatorului, acompaniat de mai multi studenti ai acestei institutii de invatamant. Videoclipul are 43 de minute si a fost urcat pe un canal de Youtube ce promoveaza manele. In trei zile, peste 60.000 de oameni l-au vizualizat, multi dintre ei aratandu-se contrariati de faptul ca Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti a permis un astfel de concert pe scena Conservatorului, anuntaLibertatea.