Bianca Dragusanu si Victor Slav, decizie radicala dupa ultima spovedanie. In martie, Bianca Dragusanu si Victor Slav faceau planuri pentru a se recasatori in secret, la Deva. Faptul ca Bianca aflase ca este gravida a contribuit la dorinta lor de a-si lega din nou, oficial, vietile. Doar ca acum, trei luni mai tarziu, lucrurile s-au schimbat radical. Din momentul in care au inceput sa mearga la preot si sa renunte sa-si mai reproseze greseli din trecut, relatia dintre Bianca si Victor a intrat pe fagasul normal, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce semnifica primul prenume al copilului Valentinei Pelinel, Milan! Vezi ce legatura are cu Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit mama unui baietel, dupa o sarcina de nu mai putin de 42 de saptamani. Micutul, care se va numi Milan Cristian, a venit pe lume doar in urma cu putin timp, si este perfect sanatos, in ciuda faptului ca nu prea s-a grabit si s-a nascut mai tarziu decat prevedea termenul. Prenumele masculin Milan este de origine rusa si provine de la elementul slavic "mil" ce inseamna gratios, drag, iubit de catre popor, cel bun la suflet, cel care are mila si era initial o forma scurta a numelor care incepeau cu acest element. In plus, celalalt prenume "Cristian" provine de la fratele lui Pelinel, care a murit la scurt timp de la nastere, potrivit Cancan.

Una dintre iubitele lui Justin Bieber o pozat cu sanii goi. Laura Carter este una dintre fetele care sustin ca ar fi facut sex in trei cu Justin Bieber intr-o camera de hotel. Dupa ce si-a povestit aventurile intime, tanara fotomodel pare total lipsita de inhibitii. Ea pare intr-un pictorial incendiar cu sanii goi. Laura Carter (30 de ani) a pozat in lenjerie intima in ipostaze deosebit de sexy, iar la un moment dat a renuntat la sutien pentru a arata mai mult fanilor, relateaza DailyMail.co.uk, citat de Click.

Asa arata bebelusul Andreei Tonciu. "Cel mai frumos sentiment din lume". Andreea Tonciu a devenit mama pentru prima oara miercuri, 8 iunie. Vedeta nascut prin cezariana, o fetita perfect sanatoasa, pe nume Rebecca. La o zi de cand a venit pe lume copilul ei, bruneta a facut publica pe contul de socializare, o imagine cu micuta, care doarme linistita pe pieptul mamei. "Cel mai frumos sentiment din lume! Te iubesc, Rebecca", este mesajul adresat de Tonciu fetitei ei. Fanii i-au trimis zeci de mesaje si au felicitat-o. "Ce frumoase sunteti", "Sa iti traiasca printesa", "E minunata", au fost mesajele acestora, anunta Libertatea.

Rob, fratele lui Kim Kardashian, are propria emisiune. Cele sase episoade cu durata de cate o ora urmaresc povestea de iubire dintre Rob Kardashian - sotul celebrei Kim si Blac Chyna, care se pregatesc sa devina parinti. E! a dat unda verde unei noi productii: docu-seria intitulata Rob & Chyna, care invita publicul in viata cuplului format de Rob Kardashian (fratele lui Kim Kardashian) si Blac Chyna, recent logoditi si aflati in mijlocul pregatirilor pentru nasterea primului lor copi, potrivit Bravonet.