Celebrul Hugh Hefner se pregateste intens de Sarbatori la vila sa din Los Angeles, cunoscut cuibusor de nebunii, unde fondatorul revistei "Playboy" locuieste impreuna cu cele trei iubite ale sale.Cum pregatirile sunt in toi, logodnicele lui Hefner, Holly Madison, in varsta de 28 de ani, Bridget Marquand, de 34 de ani, si Kendra Wilkinson, de 22 de ani, au dezvaluit cum va arata Craciunul de anul acesta in vila multimilionarului american.

Astfel, somptuoasa resedinta, cunoscuta mai mult datorita petrecerilor XXX, s-a transformat intr-un loc de basm pentru Sarbatori. Bradul a fost impodobit de Holly - "iepurasul" creditat cu mari sanse sa se marite cu Hefner - cu personajele lui Disney. "Sarcina mea e sa gasesc cate o tema pentru fiecare Craciun. Anul acesta am ales desenele animate pentru ca imi plac la nebunie si mi-au incantat copilaria", a spus Holly. "Ornamentele sunt asezate in functie de culori, dupa un plan bine stabilit. Impodobirea bradului ne-a luat cinci ore", a mai spus ea. In casa a mai fost amenajata o uriasa casuta de turta dulce si un sat asemanator cu acela al lui Grinch, personajul care a "furat" Craciunul. Cum Holly s-a ocupat de brad, Bridget are grija ca masa de Sarbatori sa fie perfecta. "Am angajat deja cinci bucatari de top, dar anul acesta intentionez sa pregatesc eu insami niste prajituri delicioase", a afirmat ea.

Desi Holly a afirmat ca Hugh a cerut-o in casatorie, acesta a anuntat ca nici nu vrea sa auda de insuratoare. "Probabil eram sub efectul pastilelor daca am auzit ca vrea sa se insoare cu mine. Eu, insa, chiar imi doresc sa ne casatorim si sa-i daruiesc copii, dar el nu e pregatit", a povestit blonda. "Hugh este fericit cu noi toate", sustin celelalte doua fete, Bridget si Kendra, care desi au spus ca s-ar bucura daca cei doi s-ar casatori, ar prefera ca lucrurile sa ramana neschimbate.

Cancan