Andreea Marin si fetita sa, Ana Violeta, au fost vizitate la maternitate de o multime de vedete, printre care Andreea Esca si Simona Patruleasa. Astfel ca rezerva in care sunt cazate este plina de flori, primite chiar si de la admiratori. De aceea, Andreea inspecteaza foarte atent cosurile cu flori, ca nu cumva sa contina vreun microfon sau o camera de luat vederi.

Încă din primele zile de viaţă, Ana Violeta, primul copil al cuplului Andreea Marin – Ştefan Bănică jr., a luat contact cu lumea bună a showbiz-ului românesc.

Astfel că, duminică, a avut o zi plină de vizite, printre cei care au vrut s-o vadă pe micuţă şi pe mămica acesteia aflându-se Andreea Esca, Simona Pătruleasa, împreună cu iubitul ei, Sabin Ivanof, şi Cove, colegul Andreei Marin. Bineînţeles că nu a lipsit nici tăticul, care şi-a vizitat fetele, înainte de concert.

Prietenia dintre Ştefan Bănică jr. şi omul de afaceri Sabin Ivanof este una de notorietate. Iubitul Simonei Pătruleasa a avut o contribuţie majoră în noul “cuibuşor” de nebunii al familiei Marin - Bănică din zona Lacul Tei.

Vila în care şi-au stabilit domiciliul, de mai bine de jumătate de an, a fost construită de firma lui Sabin Ivanof. Prietenia celor două cupluri a mers atât de departe, încât Andreea Marin şi prezentatoarea ştirilor sportive au devenit confidente, petrecând mult timp împreună.

Astfel, la doar două zile de viaţă, Violeta a fost vizitată de una dintre prietenele cele mai bune ale mamei sale, Simona Pătruleasa. Aceasta a petrecut aproape o zi în rezerva 8, din Spitalul “Panait Sârbu”.

“Au primit foarte multe flori. E plină rezerva. La un moment dat, primise un coş imens cu trandafiri, pe care vedeta l-a luat la puricat, ca nu cumva să fie strecurat înăuntru un microfon sau o cameră de luat vederi”, ne-au declarat surse din cadrul Spitalului “Panait Sârbu”.

Click