Imagini interzise minorilor! Cu formele astea, Vancea e divina la piscina.Roxana Vancea (25 ani) arata beton, daca ne putem exprima asa, insa nici nu ar avea cum sa arate altfel o antrenoare de fitness. Roxana este la piscina impreuna cu o prietena, si se vede cat se poate de limpede ca ea se simte foarte bine in pielea ei, fiind constienta de virtutile carnale ale corpului din dotare, pe care si-l cabreaza si si-l unduieste in pozitii dintre cele mai provocatoare. Pe langa sport, Roxana are si un meniu special de care se tine cu dintii:''Dimineata, la ora 7, beau o lamaie stoarsa in jumatate de cana cu apa calda, relateazaCancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Anda Adam si Xonia se bat in decolteuri. Care e mai tare.Xonia si Anda Adam sunt bune prietene si unele dintre cele mai sexy prezente din peisajul muzical romanesc. Blondele petrec deseori timp impreuna, atunci cand programul incarcat le da voie. Mai mult, Xonia a fost si una dintre domnisoarele de onoare de la nunta Andei cu Sorin, din urma cu un an. Cele doua s-au intalnit din nou, de aceasta data la malul marii, cu ocazia unui eveniment fericit din viata unor prieteni, o nunta in statiunea Mamaia, la un club de fite de pe litoral. Artistele au purtat rochii lungi, cu vedere la decolteu. Anda a optat pentru o tinuta animal print, iar Xonia a avut una albastra si stralucitoare, nu doar decoltata, ci si decupata pe picior, informeazaClick.

Mihaela Radulescu ar trebui sa fie geloasa? Felix Baumgartner si-a petrecut dimineata cu Amal Clooney.Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Radulescu, a anuntat incantat pe Facebook ca sambata dimineata si-o va petrecere cu frumoasa sotie a lui George Clooney, avocata Amal. Atat Amal, cat si Felix au fost prezenti sambata dimineata la hotelul Fairmont din Monaco, unde amandoi au fost invitati sa tina cate un discurs. Iubitul Mihaelei Radulescu insa se pare ca a fost mai mult decant entuziasmat ca se va afla in prezenta lui Amal. "Tocmai verificam programul si Amal Clooney va tine si ea un discurs. Ce misto ca impart o zi de munca cu ea", a scris acesta la o postare pe Facebook unde a publicat si programul conferintei la care cei doi au participat, potrivitLibertatea.

Zendaya Coleman: "Am facut mii de selfie-uri pana acum".Cu aproape 27 de milioane de followers pe Instagram, Zendaya este o regina a platformelor de socializare! Ce crede, insa, in realitate despre Internet? Cat de des este online Zendaya Coleman? Si ce parere are despre trolii de pe net? Protagonista KC sub acoperire ne-a spus cateva secrete... By the way, pe 12 iunie, de la 9.30, pe Disney Channel, o vedem intr-un episod special de final de sezon (44 min.), anuntaBravonet.

Durul Cheloo se pregateste din nou de schimbat scutece. Tata pentru a treia oara.Daniela Elena, actuala partenera a artistului, ii va mai darui un copil, peste aproximativ sapte luni. Bucurie mare in familia lui Catalin Stefan Ion, alias Cheloo. Iubita sa, Daniela Elena, este din nou inasarcinata, in aproximativ zece saptamani, si viitorii parinti isi fac deja planuri, sperand ca de data aceasta vor avea o fetita. Momentan, este prea devreme ca acestia sa stie sexul copilului, dar ei isi doresc ca baietelul lor sa aiba si o surioara. Cheloo mai are un baiat, Stefan, in varsta de opt ani, din prima casnicie, cu Daniela, incheiata printr-un divort cu scandal, dupa ce fosta sotie l-a acuzat pe juratul de la Antena 1 c-o insela si ca era violent, potrivitLibertatea.