Imagini de senzatie. Roxana Vancea, sarut pasional cu iubita, pe plaja. Roxana Vancea traieste clipe de vis in Marbella, acolo unde a mers in vacanta impreuna cu cateva prietene si cu iubita ei. Roxana Vancea si iubita ei nu inceteaza sa surprinda. Dupa ce partenera fostei asistente a participat in Spania la un concurs de fitness si culturism, cele doua au sarbatorit pe plaja, asa cum doar ele stiu. Mai exact... cu o sedinta foto de zile mari. Nu au lipsit nici atingerile pasionale, dar nici saruturile, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Lidia Buble, mai senzuala ca niciodata! Cantareata s-a pozat fara sutien si a pus fotografia pe Facebook. Lidia Buble, desi nu a intrat demult in showbiz-ul autohton, este o cantareata foarte iubita si se bucura de o mare popularitate. Blonda traieste o poveste de dragoste alaturi de Razvan Simion, prezentatotul de la "Neatza". Cantareata este foarte activa pe site-urile de socializare, recent aceasta si-a surprins fanii cu o aparitie senzuala. Blonda s-a pozat fara sutien, postand fotografia pe Facebook. Desi fanii i-au criticat pe Lidia Buble si Razvan Simion, deoarece prezentatorul TV a divortat de sotia sa, se pare ca iubirea dintre cei doi este chiar mai puternica decat pana acum. Razvan Simion s-a separat de sotia sa Diana, pentru ca apoi sa recunoasca oficial relatia de iubire dintre el si cantareata Lidia Buble, anuntaCancan.

Si-au ascutit ghearele si orgoliile! Prodanca si Brigitte Sfat s-au luat la harta in public! Taman cand in lumea mondena parea ca se asterne linistea, un mic scandal a bubuit intre doua personaje neasteptate, la un eveniment monden cu multi invitati. Anamaria Prodan si Brigitte Sfat s-au incoltit dintr-un motiv aproape absurd. In urma cu aproximativ o saptamana, sotia fostului tenisman Ilie Nastase si-a inaugurat spatiul de joaca si a incercat sa o faca fastuos, cu vedete. Au fost cateva care au raspuns prezent invitatiei lui Brigitte, iar printre ele s-a numarat si Anamaria Prodan, scumpa la vedere la genul aasta de mondenitati. Gratie amicitiei lor insa, Prodanca ar fi plecat in mijlocul unor negocieri privind viitoare transferuri de fotbalisti si s-ar fi schimbat in masina pentru a corespunde dress-code-ului. Ajunsa la inaugurare cu mare intarziere, spre nemultimirea gazdei, nevasta lui Reghe a dat cateva interviuri, a facut poze la panou si, dupa aproximativ zece minute, si-a anuntat plecarea. Iar asta i-a umplut paharul rabdarii lui Brigitte, informeazaLibertatea.

Ozana Barabancea, aproape de moarte: Aveam sange in genunchi si lacrimi in ochi. Solista de jazz Ozana Barabancea, iubita de publicul roman si datorita posturii de jurat din emisiunea "Te cunosc de undeva", a trecut in weekend prin clipe groaznice. O excursie pe munte s-a transformat intr-una dintre cele mai mari cumpene din viata ei, iar experienta cumplita a facut-o sa aprecieze si mai mult viata si conexiunea cu Dumnezeu. La invitatia unor prieteni, Ozana a acceptat sa se inhame la un drum greu pana pe Varful Omu, dar intentiile bune si dorinta de a vedea muntele se puteau transforma in ultima calatorie a vedetei. Nu a fost preagatita pentru conditiile de pe munte si nici echipata corespunzator, iar prietena care a convins-o sa mearga a lasat-o in urma pe traseu, asa ca artista a fost nevoita sa se descurce cum poate. Nu a fost usor, a apelat la alte persoane din grupul ei, dar si la ajutorul divin, caci s-a rugat incontinuu, scrieClick.

A vrut sa fie sexy, dar a fost criticata dur. "Ai devenit o vulgara". Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste atat la noi, cat si in strainatate. Mai mult, interpreta este si o femeie extrem de sexy si nu ezita sa arate acest lucru. Insa, ultima imagine facuta publica pe contul de socializare, i-a enervat la culme pe unii dintre admiratori. "Ai devenit o vulgara! Nu mai esti cum erai odata,nu mai imi placi. Sper sa-ti revii", "Oribil par ai", "Esti sexy, noi te iubim oricum", au fost cateva dintre comentariile lasate in dreptul fotografiei de prietenii virtuali. De-a lungul timpului, cantareata a avut un impresionant succes pe plan muzical. Pe 4 iunie 2012 este lansata piesa "Lemonade", inregistrand aproape 47.000.000 vizualizari pe Youtube in mai putin de 10 luni. Single￯ul ajunge numarul 1 in Bulgaria si intra in Top 50 in peste 8 tari fiind primul single de pe relansarea albumului de debut, Saxobeats, anuntaLibertatea.