Fata asta chiar n-are inhibitii! Zavoranca in cel mai minuscul slip! Nonconformismul Oanei Zavoranu nu mai surprinde pe nimeni. Daca, cand iese in public mai mult dezbracata decat imbracata, atunci nu-s putini cei care-si dau coate... Cu gandul la America, locul in care sustine ca ar vrea sa traiasca si in care simte ca a trait intr-o alta viata, Zavoranca si-a creat un stil de viata si vestimentar asa cum a crezut ea ca se poarta peste Ocean. De la hainele rupte, largi, sumare, cu vedere la piele, pana la costumele de baie aproape inexistente, Oana le-a ales pe cele mai surpinzatoare si a socat constant la aparitiile ei publice. Insa, de departe cele mai fierbinti, au fost iesirile ei la plaja, cand afisa cu nonsalanta zone intime care dupa orice cod vestimentar ar fi trebuit acoperite in public. Iar piesa de rezistenta au fost mereu slipurile minuscule, insuficiente pentru a-I feri zonele intime de soare si... priviri iscoditoare. Si, asa, total expusa, Oana a dat mereu semne ca se simte cel mai bine, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nimeni nu se astepta la asta din partea Iuliei Vantur. Ce i-a interzis sa faca lui Salman Khan? Dupa ce si-au facut aparitia in public, la nunta unei actrite de la Bollywood, Iulia Vantur si Salman Khan nu par sa se indrepte spre fagasul pe care multi fani s-ar astepta ca acestia sa il urmeze, asta daca este sa ne referim la casatorie. Presa din India scrie ca Iulia este foarte constienta de faptul ca Salman este un barbat dorit in continuare de multe femei, iar acest lucru a determinat-o sa ii interzica acestuia orice contact altfel decat cel profesional cu ale sale colege de breasla. "Nu sunt prietena ei. Sunt prietena lui Salman , el inseamna mult pentru mine , familia lui inseamna mult pentru mine iar ei ii voi da respectul cuvenit pentru ca ea este prietena prietenului meu", a spus ea, anuntaCancan.

Andreea Marin, decolteu demential la un eveniment. A innebunit barbatii cu rochia asta. Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi si a devenit un model pentru multe femei, dupa ce a reusit sa slabeasca spectaculos si sa-si schimbe stilul de viata. Vedeta nu ezita sa arate cu fiecare ocazie efectele acestei schimbari, iar recent si-a uluit amicii virtuali cu o imagine publicata recent pe o retea de socializare, de la un eveniment la care a participat. "Zana" a ales o tinuta eleganta, dar extrem de sexy, rochia avand un decolteu generos, care ii pune bustul in valoare. Imaginea a strans aproximativ 20.000 de Like-uri si sute de mesaje admirative, informeazaLibertatea.

Fostul iubit al Madalinei Ghenea se iubeste cu o alta romanca sexy! Cunoscutul designer Philipp Plein (38 de ani) are o afinitate pentru romance. Dupa scurta relatie pe care a avut-o cu Madalina Ghenea (27 de ani), a trecut la o alta bruneta sexy, tot de pe plaiurile noastre mioritice. Este vorba despre Andreea Sasu, o tanara de 26 de ani, pe care creatorul de moda a pus ochii de cand era cu intr-o relatie cu Ghenea. Philipp Plein a publicat mai multe imagini pe contul lui personal de Instagram, unde apare alaturi de o bomba sexy din Romania. Andreea Sasu, originara din Pascani, i-a pus capac designerului. 38 de zile a durat iubirea! In tot acest timp, Madalina Ghenea s-a logodit cu designerul Phillip Plein si si-a tatuat si numele acestuia pe gat. Relatia scurta si furtunoasa dintre cei doi s-a oprit brusc, iar creatorul de moda pare sa schimbe femeile ca pe sosete. S-a intors pentru o perioada la fosta lui iubita, iar acum pare mai indragostit ca niciodata de focoasa Andreea Sasu, scrieClick.

Ramona Gabor, dezlantuita pe iaht, in California. Asa n-ai mai vazut-o. Ramona Gabor petrece o vacanta de vis in California, SUA, alaturi de sora ei, Monica, si de iubitul acesteia, Mr. Pink. Mezina este, se pare, rasfatata. Ramona Gabor a fost cazata in luxoasa vila din Malibu, in care in prezent sora sa locuieste cu Mr. Pink. Pentru Ramona Gabor a devenit deja o obisnuinta sa zboare pe ruta Dubai - Los Angeles, asta dupa ce si-a rezolvat neintelegerile cu Moni. Ea s-a pozat recent pe un iaht, in timp ce se relaxa, sarind pe perne. "Cei care nu sar nu vor zbura niciodata", a scris Ramona langa fotografia de mai jos, care se doreste a fi si un soi de reclama la bautura lansata de iubitul Moicai, anuntaLiberatea.