Ea este "Eroina" lui! Cum arata sotia lui Carla's Dreams.Daca artistii de la Carla's Dreams incearca sa isi tina identitatile secrete cu ajutorul mastilor pe care si le picteaza pe fete, sotia solistului trupei este mai putin cunoscuta din cu totul alt motiv. Nelea Motricala prefera sa ramana intr-o umbra de anonimat din simplul motiv ca are cu totul alte preocupari. Tanara de 30 de ani din raionul Calarasi, din Republica Moldova, este femeie de afaceri si are o companie de turism care ii apartine. Nelea a facut facultatea "Management si Business International" la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam. Cei doi sunt casatoriti din anul 2010, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Roxana Vancea nu se dezminte. Bruneta s-a lasat pipaita de o femeie si a postat imaginea pe internet.Roxana Vancea (25 ani) are un corp de invidiat, insa acest lucru nu este suprinzator avand in vedere ca bruneta este antrenoare de fitness. Plecata in vacanta, bruneta si-a expus formele perfecte la plaja, intorcand privirile tuturor, dar nu numai datorita corpului, ci si costumului de baie, cu care a facut furori. In ultima imagine postata pe o retea de socializare, Roxana apare alaturi de o prietena, pe plaja, care starnita de formele ei, nu s-a putut abtine si i-a luat unul dintre sani in mana. Roxana nu a negat niciodata ca are o simpatie pentru femeile frumoase, potrivitCancan.

"A sarit cu un cutit la mine!" Roxana Vasniuc s-a confesat, ingrozita, unei prietene.Roxana Vasniuc a trait o relatie periculoasa cu barbatul caruia i-a daruit o fetita. Fosta prezentatoare tv a fost nevoita sa-si faca bagajele dupa ce Ionut a amenintat-o cu un cutit. Desi la momentul respectiv tanarul a sustinut ca a facut doar o gluma, vedeta s-a speriat teribil si i-a povestit toata patania unei apropiate si a alertat si politia. Viata Roxanei Vasniuc a devenit un calvar nu de azi sau de ieri, ci din momentul in care a ramas insarcinata. Fosta prezentatoare tv si fostul ei iubit Ionut s-au certat continuu pe toata durata relatiei lor, relateazaClick.

Adam Levine arata lumii cat de misto e iubita lui insarcinata.Adam Levine nu se mai satura sa-si admire frumusetea de iubita insarcinata. Si pentru ca sentimentul este atat de intens incat nu-l mai poate trai singur, actorul a decis s-o imparta pe Behati Prinsloo cu fanii de pe Instagram. Imbracata numai intr-o pereche de blugi desfacuti la nasturi, modelul Victoria's Secret lasa la vedere burtica de gravida in 6 luni, deja, anuntaBravonet.

Adevarul despre starea psihica a Cristinei Spatar! Cum a ajuns cantareata la un pas de moarte.Zilele trecute, Cristina Spatar a fost implicata intr-un accident destul de grav in zona localitatii Crevedia, unde locuieste, in urma caruia si-a avariat autoturismul si s-a ales cu lovituri la cap. Desi a declarat ca este bine, artista are psihicul la pamant. Vinovatia pentru accidentul produs miercuri nu i-a apartinut Cristinei Spatar, dar, in alte conditii, aceasta ar fi putut evita impactul, daca totul ar fi fost OK. Inca de la finele anului trecut, cantareata a inceput sa aiba o stare psihica proasta, iar in ultimele zile s-a deteriorat simtitor, informeazaLibertatea.