Moga si What’s Up au facut-o ”ca baietii”. Si-au lasat sotiile acasa si…Marius Moga si What`s Up au iesit ”ca baietii” in Centrul Vechi din Capitala, lasandu-si partenerele de viata acasa. Cei doi artisti au mers, miercuri seara, la restaurantul pe care il detine Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache. Marius Moga si What`s Up au petrecut o seara fara iubitele lor si s-au uitat la meciul Romania-Elvetia. Dupa ce s-a terminat meciul, Razvan Munteanu s-a asezat langa ei pentru a discuta despre afaceri. Sotul Deliei le-a spus celor doi ca si-ar dori sa ii angajeze la casa de discuri Global Records, unde este asociat cu Lucian Stefan, fostul iubit al Innei. Razvan Munteanu le-a facut aceasta propunere, in contextul in care casa de discuri a lui Marius Moga nu mai are atat de mult succes ca altadata, scrie CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Din Prodanca au mai ramas doar fundul si silicoanele. Anamaria Prodan arata impecabil la cei 43 de ani ai sai, insa nu fara efort. A urmat o dieta stricta, pe baza de sucuri naturale, face exercitii fizice epuizante si apeleaza la tratamente revolutionare pentru a stopa celulita. Gurile rele sustin ca si-ar fi pus si grasime in fund, caci e prea sexy in costum de baie, insa Prodanca neaga cu inversunare. Vedeta, care se imparte intre America, unde studiaza cei trei copii ai sai, si Romania, unde locuieste cu sotul, antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf, si-a dorit, la inceputul anului, o schimbare de imagine, anunta Click.

Pepe, dus cu mandat la procesul Oanei Zavoranu cu vrajitoarele: ”Nu am ce cauta in acest dosar”. Pepe nu-si poate explica faptul ca va trebui sa se prezinte in procesul fostei sotii, cu vrajitoarele Melissa si Vanessa, in caz contrar urmand sa ia o amenda usturatoare. La ani de zile de cand a divortat, Pepe este inca ”legat” de Oana Zavoranu, chiar daca ambii sunt fericiti si s-au recasatorit. Mai precis, artistul va fi nevoit sa dea ochii cu fosta sotie, in luna septembrie, dupa ce a fost citat ca martor in procesul acesteia cu vrajitoarele Melissa si Vanessa. Mai mult, cum el a lipsit pana acum de la celalte termene in care ar fi trebuit sa fie audiat, in cazul in care nu se va prezenta la tribunal, nici macar cu mandat de aducere, care a fost deja emis, el isi va lua o amenda usturatoare, relateaza Libertatea.

Amber Heard - A slabit mult din cauza divortului. Amber Heard este extrem de afectata de divortul de Johnny Depp, actrita in varsta de 30 de ani slabind in ultima perioada aproape 10 kilograme. Surprinsa de paparazzi in California, Amber afiseaza in prezent o silueta extrem de fragila, care trezeste multa ingrijorare in randul fanilor sai. Purtand o pereche de jeansi, un tricou negru si o palarie cu care a incercat sa treaca neobservata, Amber pare cu totul alta femeie decat cea care se afisa alaturi de Johnny Depp cu cateva luni in urma, anunta Viva.ro.

Decizie neasteptata luata de moldovenii de la Carla’s Dreams: Au cucerit Romania, se muta in Rusia! In urma cu doar cativa ani, artistii de la Carla’s Dreams, trupa momentului, erau niste anonimi talentati, iar acum, cand au dat lovitura, urmeaza exemplul fostilor O-Zone, si ei tot moldoveni, care au plecat sa cucereasca apoi tot alte tari. Nimeni nu le cunoaste adevarata identitate dar, cu toate acestea, moldovenii de la Carla’s Dreams sunt artistii cei mai cautati ai momentului. Au devenit idolii adolescentilor de la noi, gratie ultimelor lor hit-uri, si putin sunt cei care nu stiu sa le fredoneze refrenurile. Mai precis, veniti in Romania in urma cu ceva ani, cand au reusit doar sa ”bifeze” un single reusit cu INNA, moldovenii fara chip, cum mai sunt numiti, s-au urcat acum cam pe aceleasi piedestale pe care, candva, au fost si conationalii lor, baietii de la O-zone, scrie Libertatea.